Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berksan: Hande Yener benim ahiretliğim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Berksan, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir klinikten çıkarken görüntülendi.

        Pandemi süreci sonrası ozon tedavisi görmeye başladığını söyleyen Berksan, şu ifadeleri kullandı:

        2

        Daha çok 'Bahçe domatesi nereden alınır, ne yersek bize faydalı olur?' diye düşünüyorum artık. Evde biraz daha kalsak işi evhanımlığına bağlıyorduk. Sağlıklı olduğum için şükrediyorum. 'Nasıl korunurum, doğal beslenip hangi vitaminleri almalıyız?' bunları araştırıyorum.

        Ozon tedavisi yaptırmaya başladım. Bağışıklığı güçlendiriyor, kanı temizleyip toksinlerden arındırıyor bu yöntem. Bu süreçte iyi olduğunu düşündüğüm için uygulamak istedim. Tamamen sağlığımı korumaya yönelik bir hayat yaşıyorum.

        3

        Hırslarından arındığını ve pop dünyasındaki yarıştan uzak olduğunu söyleyen Berksan, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Dünyanın saçma sapan yarışlarını dert etmeyi de bıraktım. Minimalist bir hayatım var, daha mutluluk veriyor bana. Hırslardan, hepsinden uzağım artık.

        Öyle bir dünyanın varlığından benim de haberim yok. Varsa da ben o dünyanın içinde yokum. Müziğini yapan bir müzisyenim. O çarkın dişlerinin arasında yokum, bu yüzden marjinal gözükebilirim.

        4

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Berksan, genellikle yakın dostu Hande Yener'le birlikte çalıştıklarının hatırlatılması üzerine şu ifadeleri kullandı:

        5

        Ahiretliğim o benim. Arkadaş olarak da iyiyiz, o sebepten bir süre birbirimizden uzak kalmıştık. Şimdi arayı kapatmak için sımsıkıyız. Hande gelir, alır. Hande, 'Yener' yani sonuçta , ilk o alıyor. Kimseyi ayırdığım falan yok. Başka arkadaşlarımla çalışacağım zaman onlara da aynı saygıyı gösteriyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ