Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berrak Tüzünataç çıplak pozla mesajını verdi! İşte Berrak Tüzünataç'ın fotoğrafları - Son dakika Magazin Haberleri
        1

        Berrak Tüzünataç, sanatçı Burcu Karademir ve görsel sanatlar alanındaki çalışmalarıyla tanınan Esra Gülmen ile birlikte yeni bir projeye giriştiklerini duyurmuştu.Tüzünataç, vücuduna “bla bla bla” ifadelerini yazdırmıştı.

        2

        Ünlü oyuncu, önceki gün de çırılçıplak kamera karşısına geçti. Tüzünataç fotoğrafın altına, "Özgürlüğün doğuşu" notunu düştü.

        Oyuncunun fotoğrafları sosyal medyada çok konuşuldu.

        3

        “Bla bla bla” ifadesi İngilizce’de her ne kadar “üç nokta” anlamına gelse de argoda “boş konuşmak” olarak da kullanılıyor.

        4

        Öte yandan Tüzünataç, daha önceki paylaşımında; “Farklı yaratıcılık ve sanat dallarına odaklanan üç kadın sanatçı olarak; bizim için çok önemli olan bir şeyi ifade etmek için işbirliği yaptık. Yani, her birimiz en iyi oldukları şeyi yaptık. Bu, herhangi bir marka veya dergi tarafından sipariş edilen bir ‘iş’ değil. Bizim için gerçekten önemli olan şeyleri yaratmak ve anlatmak için tüm potansiyelimizi kullanıyoruz. Bizi izlemeye devam edin” diyerek bu pozların herhangi bir iş için çekilmediğini tamamıyla sanatsal çalışma olduğunu söylemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ