Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Beşiktaş - Başakşehir maçının muhtemel 11'leri - HABERLER - Rams Başakşehir Haberleri
        1

        Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında bu akşam 19.00'da Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Maç BeIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak. Vodafone Park'taki mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek.

        2

        Ligde 1 haftayı bay geçen Beşiktaş, oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik elde edip, topladığı 10 puanla 11. sırada yer aldı.

        3

        Lige kötü başlayan ve ilk 4 haftada galibiyet sevinci yaşayamayan Medipol Başakşehir ise son 4 haftada üst üste 4 galibiyet alarak ligde üst sıralara tırmandı. Turuncu-lacivertli ekip, 4 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ligde 4. basamağa yerleşti.

        4

        ERSİN CEZALI, TOPLAM 7 OYUNCU KADRODA YOK

        Gaziantep FK ile oynanan karşılaşmada 56. dakikasında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen kaleci Ersin Destanoğlu, Medipol Başakşehir maçında siyah-beyazlı ekibin kalesini koruyamayacak.

        5

        Beşiktaş’ın Başakşehir maçı kadrosunda Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Oğuzhan, Hasic ve cezalı Ersin Destanoğlu yer almadı.

        6

        DORUKHAN CEZA SINIRINDA

        Beşiktaş'ta 3 sarı kartı bulunan Dorukhan Toköz, ceza sınırında. Bu sezon Fraport TAV Antalyaspor, İttifak Holding Konyaspor ve Yukatel Denizlispor maçlarında sarı kart gören Dorukhan, yarınki karşılaşmada da aynı durumu yaşarsa cezalı duruma düşüp, 10. haftada Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesinde takımdaki yerini alamayacak.

        7

        SAVUNMA SIKINTILI

        Beşiktaş'ta üst üste birçok oyuncunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif sonuçlanması ve bu oyuncuların da bir kısmının savunmada oynaması siyah-beyazlı takımı maç öncesi zor duruma soktu.

        8

        Medipol Başakşehir'de sakatlıkları süren Enzo Crivelli ve Junior Caiçara, bu mücadelede de forma giyemeyecek. Turuncu-lacivertli ekipte, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıkan iki futbolcu da takımdaki yerini alamayacak.

        9

        MUHTEMEL 11'LER

        BEŞİKTAŞ

        Utku Yuvakuran (Emre Bilgin)