Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Bernard Mensah'ın transferini bitirdi! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, Mensah transferinde mutlu sona ulaştı. Mensah, bu akşam saat 22:00'de İstanbul'a geldi. Başarılı orta saha, Beşiktaş'ın #BırakmamSeni kampanyasının tişörtüyle görüntülendi.

        TRANSFER NASIL GERÇEKLEŞTİ?

        Kayserispor forması giyen yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için uzun süredir görüşmelerine devam eden siyah-beyazlılar, dün yapılan son görüşmede anlaşmaya vardı. Bu futbolcu için ligler sona ermeden önce Kayserispor'un kapısını çalan Beşiktaş, transferin sözünü ise geçtiğimiz ay Bodrum'da aldı. Tatil için Bodrum'a giden Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, burada Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve siyah-beyazlı bazı yöneticilerle bir araya geldi.

        Bodrum'da gerçekleşen zirvede Mensah için teklifini ileten Beşiktaş, Berna Gözbaşı'ndan söz aldı ve Kayseri'ye döndükten sonra oyuncuyla görüşüp siyah-beyazlı kulübe bilgi vereceğini belirtti. Oyuncuyla görüşen ve Mensah'ın da Beşiktaş'a gitmek istemesini söylemesiyle transfere onay veren Gözbaşı, siyah-beyazlılarla anlaşmaya vardı. Beşiktaş bu oyuncuyu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı.

        REKLAM

        Siyah-beyazlılar, önümüzdeki sezon Mensah'ı isterse, bonservis için 4.5 milyon Euro ödeyecek. Mensah da bu transfer sonucunda Beşiktaş'tan 1 milyon 250 bin Euro alacak.

        VEDA ETTİ

        Hes Kablo Kayserispor'un Ganalı futbolcusu Bernard Mensah, Beşiktaş'a imza atmak üzere İstanbul'a gitti.

        Yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merakla beklenen Ganalı futbolcu Bernard Mensah, Kayseri'den ayrıldı. Gün içerisinde eşyalarını toplayan, sonrasında kulüp tesislerine gelerek takım arkadaşları ve kulüp başkanı Berna Gözbaşı ile vedalaşan Mensah, sonrasında İstanbul'un yolunu tuttu. Saat 20.45 uçağı ile İstanbul'a giderek Beşiktaş ile sözleşme yapacak olan Mensah, Kayseri'den ayrılırken, "Başarılar Kayserispor" mesajı verdi.

        Beşiktaş ile satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllık kiralık sözleşmesi yapacak olan 26 yaşındaki orta saha futbolcusu, sonrasında yeni takımı ile idmana çıkacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ