Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde K Grubu'ndaki 5. maçında Slovan Bratislava'yı 2-1 mağlup etti. Gruptaki ilk 4 maçında da rakiplerine yenilen Beşiktaş bu sonucun ardından Avrupa'da bu sezon ilk kez 3 puanla tanıştı.

Slovan Bratislava, 35. dakikada Daniel ile 1-0 öne geçerken siyah-beyazlılar 75. dakikada Enzo Roco ile cevap verdi. Son 20 dakikada rakip sahada etkinliğini artıran ve oyunu neredeyse tek kaleye çeviren Beşiktaş 90+1'de penaltı kazandı. Topun başına geçen Ljajic skoru 2-1'e getirdi ve siyah-beyazlılar mücadeleden 3 puanla ayrıldı.

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup oyundan çıkarken taraftarın ıslıklı tepkisini gördü.

Gruptaki diğer mücadelede Braga ile Wolverhampton 3-3 berabere kaldı. 5. hafta sonunda Braga 11 puanla liderliğini sürdürürken Wolverhampton 10 puanla ikinci sırada yer aldı. Slovan Bratislava 5. haftayı 4 puanla, Beşiktaş ise 3 puanla kapattı.

26. dakikada Beşiktaş önce Oğuzhan'ın sağ kanattan, ardından Caner'in sol kanattan yaptığı üst üste ortalarla Umut Nayir'i ceza sahasında topla buluşturmayı denedi ama başarılı olamadı.

28. dakika Caner'in sol kanattan yerden yaptığı ortayı Bratislava savunması uzaklaştıramadı.Topu önünde bulan Oğuzhan müsait pozisyonda gelişine vurdu. Ama iyi bir şut atamayınca top auta gitti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ