Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta 3 yıldızda son durum! Diego Costa, Godin, Teixeira... - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre; yönetim, 3 takviye için görüşmelere hız verdi.

        GODIN İÇİN GÖZLER CAGLIARI'DE

        Teknik direktör Sergen Yalçın'ın çok istediği Diego Godin, Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baksa da en büyük sorun Cagliari'den aldığı senelik 4 milyon Euro'yu bulan maaş... Siyah-beyazlılar, 2023'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncuyu elden çıkarmak isteyen İtalyan ekibine kiralama formülünü ve bu paranın yarı yarıya ödenmesini önerirken görüşmelerin olumlu şekilde devam ettiği kaydedildi.

        REKLAM

        COSTA BEKLEYİŞİ! ALTERNATİFLER...

        Diego Costa konusunda ise oyuncuya son teklifini yapan siyah-beyazlılar, bekleyişini sürdürüyor. Tecrübeli yıldıza senelik 2.9 milyon Euro'yu bulan bir teklif yapan Beşiktaşlı kurmaylar, yıldız oyuncunun Benfica ile dirsek temasını sürdürmesi nedeniyle alternatifleri de hazır tutuyor. Costa olmazsa en büyük adaylar Sevilla forması giyen Luuk de Jong Palmeiras forması giyen Miguel Borja ile Çin ekibi Dalian Pro'dan ayrılmak isteyen Salomon Rondon...

        ALEX TEIXEIRA'DA KRİTİK SAATLER

        Beşiktaş'ın gündemindeki diğer bir isim olan Alex Teixeira'da ise heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dubai'de görüşmeler gerçekleştirse de herhangi bir takımla anlaşmaya varamayan yıldız oyuncunun Beşiktaş seçeneğini masada tutmaya devam ettiği bildirildi. Sambacı'nın 2 gün içinde kesin kararını yönetime iletmesi bekleniyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ