Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bestemsu Özdemir'in sevgilisi Serkan Mehmet Durdu: Güzel bir evlilik teklifi planlıyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Oyuncu Bestemsu Özdemir ve sevgilisi Serkan Mehmet Durdu ile birlikte dün akşam Ataköy'deki bir mekanda sahne alan Yaşar İpek'i dinlemeye gitti. Çıkışta objektiflere yansıyan çift, gazetecilerle sohbet etti.

        2

        'EVLİLİK TEKLİFİ' İTİRAFI

        Yaklaşık 7 aydır Durdu ile aşk yaşayan Özdemir, geçtiğimiz günlerde ilişkisiyle ilgili sorulara "Her şey yolunda. Ben de evlilik teklifi bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecek? Buradan da ona duyuralım" ifadelerini kullanarak, kahkaha atmıştı. Durdu, muhabirlerin ünlü oyuncunun bu sözlerini hatırlatılması üzerine "Yakında gelecek. Çok güzel bir teklif planlıyorum" dedi.

        3

        AŞIKLAR İLK KEZ YAN YANA

        Öte yandan aşıklar, geçtiğimiz aylarda ilk kez basın mensuplarının karşısına birlikte çıkmıştı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Özdemir, "İlişkimiz yaklaşık iki, üç ay önce başladı" demişti.

        4

        "ARADIĞIM AŞKI BULDUM"

        Daha önce, "Aşktan yana yüzüm gülmüyor" açıklamasını yapan Bestemsu Özdemir, "Sanırım bu sefer aradığım aşkı buldum. Şans bu sefer benden yana gibi oldu" şeklinde konuşmuştu.

        5

        "İLİŞKİ KONUSUNDA MUTLU OLAMIYORUM" DEMİŞTİ

        Oyuncu, geçtiğimiz ay muhabirlerin "Özel hayatınız nasıl gidiyor?" sorusuna, "Gitmiyor" yanıtını vermişti. Bestemsu Özdemir, ardından, "En çok dert yakındığım konu benimle alakalı olmaması... Ne yazık ki ilişki konusunda mutlu olamıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        KRİTERLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

        Özdemir, ayrıca, Hülya Avşar'ın "Instagram'ı olan bir sevgili istemem. Sosyal medyada vakit geçiren erkekler bana göre değil" şeklindeki açıklamalarının hatırlatılmasından sonra şunları söylemişti:

        Bence Hülya Avşar son derece haklı. Sürekli fotoğraf çekilip, koyan erkek bana itici geliyor. Benim ilişkideki kriterim 'adam' olsun, 'insan' olsun...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ