Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK'in Bozüyük ilçesinde, Büro MemurSen Yalova Şube Başkanı Mustafa Akış'ın (37), tabancayla yaralanması olayı ile ilgili 6 kişi, Eskişehir'de yakalandı.

        Olay, geçen 28 Kasım'da Bozüyük'ün Kasımpaşa Mahallesi'nde 107 Sokak'ta meydana geldi. Büro Memur-Sen Yalova Şube Başkanı ve aynı zamanda Bozüyük Dernekler Büro Şefliği'nde görev yapan Mustafa Akış, evinin önünde kimliği belirsiz ve kar maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla bacaklarından yaralanan Akış, hastaneye kaldırılarak tedavi edildi.

        Saldırının şüphelisi oldukları öne sürülen 6 kişi, bu sabah Eskişehir'de, Bilecik ve Eskişehir polisinin düzenlediği ortak operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler Bozüyük'e götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler