Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Binali Yıldırım: Koltuk elimizde kaldı müzayedeye çıkacak

        Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu çocuklarının bağışıyla yaptırdığı Karabağlar ilçesinde Bahar Yıldırım İlkokulu'nda kullandı. Geniş güvenlik önlemleri arasında okula gelen Başbakan Yıldırım, önüne kesen vatandaşlarla sohbet etti. Okulda oy kullanmak için gelen Leyla ve İbrahim Bütün çiftinin bebeğini kucağına alarak fotoğraf çektirdi. Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra 2354 nolu sandıkta,”Vatana millete hayırlı uğurlu olsun” diyerek oyunu kullandı.

        BAYRAM HAVASI

        HT Egeli'den Mehmeh İnmez'in haberine göre Yıldırım, “Yeni sistemle Türkiye, yeni hedeflere, yeni ufuklara istikrar ve güven içerisinde yürümeye devam edecek. Seçimlerin bütün milletimize huzur, barış, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Gayet demokratik bir bayram havasında güzel bir seçim ortamı geçiriyoruz. İnsanlar akın akın oylarını kullanmaya geliyorlar. Burası Karabağlar Selvili Mahallesi Bahar Yıldırım İlkokulu. 22 Nisan’da buranın açılışını yapmıştık. Şimdi de oyumuzu kullanmak nasip oldu. Seçim, İzmirimize ve ülkemize tekrardan hayırlı olsun” dedi.

        REKLAM

        Yıldırım, bir gazetecinin “Görevinizi teslim edemeyeceksiniz. Çünkü son başbakansınız” sözleri üzerine, “Koltuk elimizde kaldı. Müzayedeye çıkaracağım” diyerek espri yaptı.

        KURTARILDILAR

        Yıldırım, seçimler hakkında ve Libya’nın Ubari kentinde 3 Kasım 2017 tarihinde kaçırılan ENKA şirketi çalışanları Osman Emre Yaykın, Tuğrul Can Kapubağlı ve Sertaç Karan isimli mühendislerin 233 gün sonra kurtarılmaları hakkında açıklama yaptı. Yıldırım, “Yoğun, titiz, zahmetli bir çalışma neticesinde kurtarıldılar” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ