Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bir ailenin başına gelenler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Yapımcılığını ve yönetmenliğini Sercan Muhammet’in üstlendiği, başrollerinde; İlker Aksum, Aleyna Al, Cemal Hünal ve Aslı Bekiroğlu’nun paylaştığı 'Gülizar Yol Ayrımı' filmi 22 Ağustos’ta vizyona girecek.

        .png
        .png

        Çekimleri Kapadokya’da gerçekleştirilen duygusal hikâyesiyle dikkat çeken film, eşi tarafından terk edilen bir babanın iki çocuğuyla hayata tutunma mücadelesini konu alıyor. Sercan Muhammet, izleyicilerin; "Bir ailenin başına daha ne gelebilir?” sorusunu soracaklarını belirtiyor.

        ÖNERİLEN VİDEO

        İngiliz çiftin kavgası görenleri şoke etti!

        Muğla'nın Marmaris ilçesinde tatil yapan İngiliz çift, restoranda kavga etti. Erkek turistin eşi ile onu korumaya çalışan çocuklarını darp ettiği anlar, cep telefonuyla görüntülendi. Taraflar birbirinden şikayetçi olmayıp, olayın ardından otellerine döndü (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ