Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bir Küçük Gün Işığı final mi yapıyor, bitiyor mu? ATV Bir Küçük Gün Işığı neden final yapıyor?
        1

        Bir Küçük Gün Işığı final iddiaları bir süredir gündemdeydi. Geçtiğimiz sonbaharda yayın hayatına başlayan dizi bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Yayın akışında final bölümü yazması sebebiyle gözler "Bir Küçük Gün Işığı bitiyor mu, neden final yapıyor?" sorusuna çevrildi. İşte konuya ilişkin güncel bilgiler...

        2

        BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI BİTİYOR MU, FİNAL Mİ YAPIYOR?

        ATV'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi bu akşam ekranlara gelecek 36. bölümü ile final yapıyor.

        3

        BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

        Konuya ilişkin resmi bir açıklama bulunmamakla beraber; Bir Küçük Gün Işığı dizisinin hikayesinin bittiği ve reytinglerde yaşanan durgunluk ve düşüş nedeniyle final yaptığı tahmin ediliyor.

        4

        BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Sude bebeğini düşürür ama Fırat'a bundan bahsetmez. Sude, Elif'in evden ayrılmasına kafayı takar ancak Elif, Güneş olmadan konaktan ayrılmaz. Sude mecburen Elif ve Fırat'ın boşanma gününü beklemeye başlar.

        5

        Fırat boşanmalarına rağmen Elif'e hala aşkla bakıyordur. Fulya ve Alper'in düğününde bir araya gelirler. Sude, Fırat ve Elif'i son danslarını ederken görür ve ne yaparsa yapsın ikisini ayıramayacağını anlar.

        6

        Elif, Sude'nin bebeğiyle ilgili şüphelenmeye başlar. Dila'nın psikolojisi iyice bozulur, çarptığı bakıcıyı öldürmeye yeltenir. Sude'nin hamile olmadığının ortaya çıkması an meselesiyken Sude bir karar verir. Peki, Fırat Elif'e kavuşabilecek midir?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ