Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bircan Bali sevgilisi Ömer Gezen ile ayrıldı - Magazin haberleri Instagram
        1

        Şenol İpek ile yaklaşık 1 sene önce boşanan sunucu Bircan Bali, bir süredir avukat Ömer Gezen ile aşk yaşıyordu. Çift, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu.

        2

        Bir süredir aşk yaşayan ikili, geçtiğimiz günlerde evlilik kararı almıştı.

        3

        Bircan Bali, sevgilisi Ömer Gezen'den evlilik teklifi aldığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

        4

        "KABUL!"

        Tektaş fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Bali, paylaşımına, "Kabul" notunu düşmüştü. Çift, takipçilerinden tebrik yorumları almıştı.

        5

        İkilinin evlenecekleri beklenirken çiftten kötü haber geldi. Bircan Bali, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ömer Gezen ile ayrıldıklarını duyurdu.

        6

        "Bunu benim ağzımdan ilk defa duydunuz" diyen Bali, şu ifadeleri kullandı:

        Çok uzatmayacağım, sormayın diye yazıyorum. Bitti, ayrıldık. Bunu benim ağzımdan ilk defa duydunuz. Olmadı... Saygım devam eder, ben kaçar.

        7

        BİRCAN BALİ KİMDİR?

        Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur.

        8

        2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında, "Kocam beni kesin aldatmıştır" açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

        9

        Geçtiğimiz sene Şenol İpek ile boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyuran Bali, Ömer Gezen ile aşk yaşamaktadır. Bali, bir süredir aşk yaşadığı avukat Ömer Gezen'den evlilik teklifi aldığını ise sosyal medya hesabından takipçilerine duyurmuştur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ