Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bolu Dağı'nda yol kenarına atılan valizin içinden ceset çıktı

        Bugün, Bolu Dağı'nın D-100 Karayolu Bakacak mevkiinde yol kenarında atılan çöplere bakan hurdacılar, gördükleri valizi açtıklarında poşetin içinde çürümüş ceset gördü. DHA'nın haberine göre, şok yaşayan hurdacılar hemen durumu jandarmaya haber verdi.

        İÇİNDEN CESET ÇIKAN VALİZ, BOLU DAĞI'NDA UÇURUM GİBİ OLANALANDA BULUNDU

        Jandarma ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken, cesedin üzerinde atlet ve pantolon olduğu görüldü. Öldürülen kişinin valize konulduktan sonra Bolu Dağı'nda uçurum gibi olan alana atıldığı ihtimali üzerinde duruldu. Cumhuriyet Savcısına haber verilirken, olay yerinde incelemeler devam ediyor.

        Ekipler, cesedin bir kadına ait olduğu ve yaklaşık 3 ay önce kafası kesici alet ile kesilerek valizin içerisine konulduğu şüphesi üzerinde duruyor.

        Ceset, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        BAŞSAVCILIĞI'NIN AÇIKLAMASI

        Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

        Çalışmanın titizlikle sürdürüldüğü aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Kaynaşlı ilçesi Bolu Dağı mevkisinde uçurumun 6 metre aşağısında iki hurdacı tarafından valiz içerisinde kimliği tespit edilemeyen bir bayan cesedi bulunmuştur. Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından derhal soruşturma işlemlerine başlanılmış olup; Cumhuriyet savcımız eşliğinde olay yeri inceleme ve ölü muayene işlemleri tamamlanan bozulmuş ceset, kesin ölüm sebebinin tespiti amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmiştir. Soruşturma titizlikle devam etmekte olup şüpheli/şüphelilerin tespitine çalışılmaktadır."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ