Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bellona Kayserispor Bora Sevim: İddiamız yoktu ama hiçbir takım kaybetmek için sahaya çıkmıyor - Bellona Kayserispor Haberleri

        Bellona Kayserispor'un kaleci antrenörü Bora Sevim, uzatmalarda yedikleri gollerle 2-1 yenildikleri Samsunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

        "İDDİAMIZ YOKTU AMA HİÇBİR TAKIM KAYBETMEK İÇİN SAHAYA ÇIKMIYOR"

        Sevim, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hiçbir takımın kaybetmek için sahaya çıkmadığını vurgulayarak, "Biz takım olarak buraya geldiğimizden beri oyuncularımız üst düzey maçlar gösterdi. İddiamız maçtan önce yoktu ama hiçbir takım kaybetmek için sahaya çıkmıyor. Zaten mücadele gücü yüksek bir takımız. Bunu da sahaya yansıttık." diye konuştu.

        Oyuncularına kendi ve ekibi adına teşekkür eden Sevim, "Maçla ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Samsunspor kazanmak istiyordu. İyi bir taraftar desteği vardı. Son anda da olsa kazandılar. Kendilerine Avrupa maçlarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ