Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Britney Spears'ın telefon görüşmeleri dinleniyordu - Magazin haberleri
        1

        Pop yıldızı Britney Spears'ın babası Jamie Spears hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz ay 13 yıl aradan sonra kızının vasiliğini bırakmak için mahkemeye başvuran baba Spears'ın tuttuğu güvenlik şirketinin, 2008'den bu yana şarkıcının telefon görüşmelerini ve mesajlarını gizlice takip ettiği ileri sürüldü.

        2

        9 YIL BOYUNCA TELEFONLARI DİNLENDİ

        Controlling Britney Spears (Britney Spears'ı Kontrol Etmek) isimli cuma yayımlanan New York Times belgeselinde Black Box Security güvenlik şirketinin eski çalışan Alex Vlasov, Jamie Spears'ın ekibiyle yaklaşık 9 yıl boyunca çalıştığını ve şirketin ünlü yıldızın telefonunu dinlediğini söyledi.

        3

        "MAHKEME DURUMDAN HABERDARDI"

        Vlasov, Britney Spears'ın yatak odasına dinleme cihazı yerleştirildiğini de ifade etti. Alex Vlasov, söz konusu uygulamayı sorguladığında kendisine bunun pop yıldızının güvenliği için yapıldığının ve vasilik uygulamasını denetleyen mahkemenin bundan haberdar olduğunun söylendiğini belirtti.

        4

        Vlasov, Britney Spears ve avukatı Sam Ingham arasında geçen görüşmelerin de dinlendiğini söyledi.


        PageSix'in haberine göre Alex Vlasov şu ifadeleri kullandı:

        Britney, iPhone almak istiyordu... Ve bu büyük bir meseleydi. Herkes endişelenmişti. Patronum Edan Yemini bana gelip, "iPhone için bildiğin bir izleme servisi var mı?" diye sormuştu. Ben de, "Neyi kastediyorsun?" demiştim. "Ebeveyn kontrollerini. iPhone'a ebeveyn denetimi koymanın yolu var mı?" demişti. Ve o zaman Edan bana Britney'in kendi güvenliği için izlendiğini açıklamıştı.

        5

        Herhangi bir iddiaya yönelik doğrudan açıklama yapmayan Jamie Spears'ın avukatı Vivian Thoreen, baba Spears'ın eylemlerinin mahkemenin ona tanıdığı sınırlar içinde olduğunu söyledi.

        Black Box Security'nin başkanı Edan Yemini'nin avukatıysa yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

        Yemini ve Black Box her zaman profesyonel, etik ve yasal sınırlar içinde hareket etti ve Spears'ı uzun yıllar güvende tutan çalışmalarından özellikle gurur duyuyorlar.

        6

        BABASIYLA MAHKEMELİK OLMUŞTU

        39 yaşındaki yıldızın serveti ve hayatının diğer alanları yaklaşık 13 yıldır babası tarafından yönetiliyordu. Britney Spears, hayatı hakkındaki kararların vasinin elinde olması nedeniyle, Ashgari ile evlenmesinin veya yeniden çocuk sahibi olmasının engellendiğini söylemişti.

        Mahkeme tarafından kızına vasilik yapması için atanan Jamie Spears, geçtiğimiz ağustos ayında bu görevden çekilmek için mahkemeye başvurmuştu.

        7

        NİŞANLANDI

        Öte yandan Britney Spears, kısa bir süre önce dört yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Sam Asghari ile evlilik yolunda ilk adımı atarak, nişanlanmıştı.

        39 yaşındaki şarkıcı, Asghari'nin kendisine aldığı iri taşlı tektaşını sergilediği anları, sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Spears, gönderisine, "Buna inanamıyorum!" notunu düşmüştü.

        8

        BABA OLMAK İSTİYOR

        Daha önce Britney Spears ile sanatçının 2016 yılında piyasaya sürülen şarkısı 'Slumber Party'in klibinde tanıştıklarını ifade eden Sam Asghari, ilişkisini bir sonraki noktaya taşımak istediğini de dile getirmişti.

        Asghari, konuyla ilgili, "Baba olmamda bir sakınca yok. Genç bir baba olmak istiyorum." demişti.

        9

        İLK EVLİLİĞİ 55 SAAT SÜRDÜ

        Britney Spears, daha önce iki kez evlenip, boşanmıştı. Jason Allen Alexander ile 2004'te yaptığı ilk evliliği sadece 55 saat sürmüştü.

        10

        2007'DE BOŞANDI

        Spears, ikinci evliliğini ise dansçı Kevin Federline ile yapmıştı. İkilinin bu birliktelikten Sean Preston ve Jayden adında iki erkek çocukları olmuştu. Çiftin 2004'te başlayan evliliği ise 2007'de "şiddetli geçimsizlik" sebebiyle sona ermişti.

        Spears, ayrılık sürecinde bunalıma girmiş ve kendisini alkol ile gece hayatına vermişti. Bu sebeple mahkeme, iki çocuğu babalarına verme kararı almıştı.

        Spears, ardından uyuşturucu madde kullanımı şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcının akıl ve ruh sağlığı ise ilerleyen süreçte eski günlerine geri dönmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ