Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brooke Shields uğradığı tacizi yıllar sonra ilk kez anlattı - Magazin haberleri
        1

        ABD'li oyuncu ve model Brooke Shields, 20'li yaşlarının başında uğradığı cinsel saldırıyı ilk kez anlattı. Shields, 2023 Sundance Film Festivali'nde prömiyer yapan iki parçalık Lana Wilson belgeseli 'Pretty Baby: Brooke Shields'da yaşadıklarını dile getirdi.

        2

        "İLK KEZ KONUŞUYORUM"

        Belgeselde kendisine saldıran kişinin kimliğini paylaşmayan Shields, saldırganın tanıdığı ve yakın olduğu biri olduğunu doğruladı.

        Gözyaşları içinde, "İlk defa olanlar hakkında konuşuyorum" diyen Brooke Shields, olayın Princeton Üniversitesi'ni bitirdikten sonra film sektörüne dönmeye hazırlandığı dönemde yaşandığını belirtti.

        3

        "BANA SALDIRDI"

        Shields, saldırganın kendisini film projeleri hakkında görüşmeye çağırdığını ve daha sonra da "taksi çağıracağını" söyleyerek, otel odasına davet ettiğini söyledi.

        Brooke Shields, belgeselde saldırganın tuvalete girip, daha sonra çıplak çıktığını ve kendisine saldırdığını ifade etti.

        4

        "HAYATTA KAL VE BURADAN KURTUL' DİYE DÜŞÜNDÜM"

        "Boğulacağımdan korktum" diyen Shields, "Karşılık veremedim. Dondum, kaldım. 'Hayır' dememin yeterli olacağını düşünmüştüm. Sadece, 'Hayatta kal ve buradan kurtul' diye düşündüm" açıklamasında bulundu.

        5

        "BUNA İNANMAYI KABUL ETMİYORUM"

        Brooke Shields, saldırıdan sonra arkadaşı ve güvenlik şefi Gavin de Becker'ı aradığını belirtti. Shields, olayı anlattıktan sonra Gavin de Becker'ın "Bu tecavüz!" dediğini aktardı.

        Telefonda "Buna inanmayı kabul etmiyorum" yanıtını verdiğini belirten Brooke Shields, o günden bu yana konu hakkında kamuya açık bir şekilde konuşmadığını da sözlerine ekledi.

        Fotoğraflar: Reuters, AP

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ