Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brooklyn Beckham'ın eşi Nicola Peltz'in nikah yüzüğüne güncelleme
        1

        İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında yer alan Victoria Beckham-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham (23), 2020'nin temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Mutlu birlikteliklerini sürdüren ikili, geçtiğimiz nisan ayında Miami'de nikah masasına oturmuştu.

        2

        Anne Peltz, düğünün üzerinden henüz bir ay geçmeden yeni bir nikah yüzüğü taktı. Peltz'in parmağındaki yüzüğün değerininin 30 milyon TL olduğu ortaya çıktı.

        3

        Brooklyn Beckham, Nicola Anne Peltz'e evlenme teklifi ederken 4 milyon TL değerinde bir tektaş yüzük hediye etmişti.

        4

        15 KEZ YÜZÜK DEĞİŞTİRMİŞTİ

        Beckham'ın annesi Victoria Beckham da David Beckham ile 22 yıllık evliliğinde 15 kez tektaşını büyütmüştü.

        5

        MİLYONLUK MALİKANEDE NİKAH TÖRENİ

        Öte yandan çiftin düğünü, gelinin ailesinin değerinin 76 milyon sterlin olduğu konuşulan Florida, Palm Springs'te bulunan malikanede yapılmıştı. Törenin maliyetinin 3 milyon sterlin civarında olduğu da ortaya atılan iddialar arasındaydı.

        İkilinin, nikah töreninin yayın haklarını Vogue Dergisi'ne sattığını bu yüzden de konukların sosyal medya paylaşımı yapmaması için sıkı önlemler alındığı da belirtilmişti.

        6

        EŞİNİN SOYADINI KULLANMAYA BAŞLADI

        Ancak düğünün yanı sıra çok konuşulan konulardan biri de Brooklyn Beckham'ın evlendikten sonra eşinin soyadı 'Peltz'i kullanmaya başlamasıydı.

        Daha önce Beckham'ın bunu eşine bir sevgi gösterisi olarak yapmayı planladığı belirtilmişti. Beckham ailesine yakın bir kaynak, Brooklyn'in Nicola Anne Peltz'e sırılsıklam aşık olduğunu ve ona olan sevgisinin bir göstergesi olarak böyle alışılmamış bir karar aldığını iddia etmişti.

        7

        EVLİLİK SÖZLEŞMESİ DE İMZALADILAR

        ABD ve İngiliz basınında yer alan iddialara göre; Anne Peltz'in, milyarder bir iş insanı olan babası Nelson Peltz, müstakbel damadına evlilik sözleşmesi imzalatmıştı. Bu sözleşme hem Brookly Beckham hem de Nicola Anne Peltz için bağlayıcı özellik taşıyordu.

        Müstakbel gelin ve damadın imzaladığı sözleşmeye göre; boşanmaları durumunda her ikisi de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak.

        8

        ABD'NİN SAYILI ZENGİNLERİNDEN

        Her ikisinin ailesinin de sahip olduğu servete bakarsak; Beckham çiftinin toplam serveti 380 milyon sterlinken, Nicola Anne Peltz'in ailesinin serveti ise bunun neredeyse üç katı...

        Peltz ailesinin 1.3 milyar sterlin serveti bulunuyor. Beckham ailesine gelin gidecek olan Nicola Anne Peltz'in babası Nelson Peltz, ülkesinin sayılı zenginleri arasında yer alıyor. Peltz'in annesi ise eski bir model olan Claudia Heffner Peltz...

        9

        GELİNİ HAKKINDA KONUŞMUŞTU

        Ayrıca Victoria Beckham da daha önce müstakbel gelini hakkında hissettiklerini anlatmıştı.

        Nicola Peltz hakkında konuşan Beckham, oğlu Brooklyn'i kast ederek, "Daha sevilmeye layık bir hanımla tanışmasını isteyemezdik." demişti.

        10

        "ONLAR ÇOK MUTLU"

        Oğlunun ruh eşini bulduğunu da sözlerine ekleyen Victoria Beckham, "Onlar çok mutlu. Nicola harika, tatlı ve kibar. O çok sevimli ve sıcakkanlı bir kadın." şeklinde konuşmuştu.

        11

        "SENİN AŞKIN EN DEĞERLİ ARMAĞAN"

        Çift, nişanlandıklarını bu fotoğrafla duyurmuştu. Amerikalı oyuncu, "Beni dünyadaki en şanslı kız yaptın. Hayatımın geri kalanını yanınızda geçirmek için sabırsızlanıyorum. Senin aşkın en değerli armağandır. Seni çok seviyorum bebeğim." ifadelerini kullanmıştı.

        "DÜNYANIN EN ŞANSLI ADAMIYIM"

        Brooklyn Becham ise aynı kareyi şu sözlerle takipçileriyle paylaşmışt:

        Ruh eşimden benimle evlenmesini istedim ve 'Evet' dedi. Dünyanın en şanslı adamı benim. En iyi eşi ve en iyi baba olacağıma söz veriyorum. Seni seviyorum bebeğim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ