Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Bücür Cadı'nın 'Zeliş'i Merve Erdoğan anne oluyor!
        1

        1999 yılında yayınlanan 'Bücür Cadı' dizisindeki 'Zeliş' rolü ile hafızalara kazınan oyuncu Merve Erdoğan, müzisyen Mert Carim ile 2020'de nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftten müjdeli haber geldi.

        2

        30 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anne olacağını duyurdu.

        3

        "YAŞADIĞIMIZI EN GÜZEL DUYGU"

        Bebeğinin ultrason fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Merve Erdoğan, mutluluğunu "Yaşadığımız en güzel duygu... Büyük bir heyecanla bekliyoruz seni biricik miniğimiz. Bir maşallahınızı alırız." sözleriyle ifade etti. Paylaşımıyla hayranlarından yoğun ilgi gören Erdoğan'a, tebrik mesajları yağdı.

        4

        "BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEY SENSİN"

        Merve Erdoğan, geçtiğimiz yıl aralık ayında eşi ile evlilik yıldönümünü ise şu sözlerle kutlamıştı:

        Senin eşin olarak 1 sene... Hayalini kurduğumdan daha güzel, daha hızlı, daha heyecanlı ve olabildiğince doya doya... Başıma gelen en güzel şey sensin. Şansım, doğru yolum ve en büyük mutluluğumsun. Yıllarca tek isteğimiz birlikte güzel bir yuva kurmak oldu. Düştük, kalktık ama ellerimizi hiç bırakmadık. Tüm ömrüm gözlerinde, kalbinde, ellerin ellerimde geçsin canım kocacığım. Nice güzel yıllarımız, birbirinden neşeli anlarımız olsun. Karıcığın seni çok seviyor.

        5

        "YAŞADIĞIM EN GÜZEL MUTLULUK"

        Öte yandan 2020'nin Ekim ayında Mert Carim ile nişanlanan Merve Erdoğan, birlikte çekilen fotoğraflarını "Yaşadığım en güzel mutluluk... Tüm sevdiklerimizin şahitliğinde biz sözümüzü verdik. Allah tamamına erdirsin." notuyla yayınlamıştı.

        6

        MERVE ERDOĞAN HAKKINDA

        22 Haziran 1991 tarihinde Niğde’de dünyaya gelen Merve Erdoğan, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştu.

        Daha üç yaşında iken oyunculuk kariyerine başlayan Erdoğan, dokuz yaşında rol aldığı 'Bücür Cadı' adlı dizi ile tanınmıştı.

        7

        Merve Erdoğan, 'Bücür Cadı'nın ardından tiyatro eğitimine ağırlık verip, Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Üsküdar Müsiki Cemiyeti, ve Sadri Alışık Tiyatrosu'nda eğitim almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ