Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bülent Ersoy'dan 'İlyas Tetik' açıklaması - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Diva Bülent Ersoy, önceki gün Pendik'teki bir açılışa katıldı. Elbisesini gösterişli pırlantalarıyla tamamladığı görülen Ersoy'un lüks marka çantası da dikkatlerden kaçmadı. Şarkıcının çantasının dünyada sadece iki adet olduğu ve bir diğerinin ise Amerikalı şarkıcı Nicki Minaj'da bulunduğu öğrenildi.

        Geçtiğimiz günlerde intihar ederek yaşamına son veren keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik'in vefatının ardından çıkan haberlerde, ölümünden üç gün önce üzücü bir olay yaşadığı ileri sürülmüştü. Ünlü müzisyenin prensipte anlaştığı televizyon programındaki işine Bülent Ersoy'un rest çekmesiyle son verildiği iddia edilmişti.

        REKLAM

        Gazeteciler sanatçıya, "İlyas Bey'e Muazzez Hanım ile ilgili rest çektiğiniz konuşuldu. 'Ya benimle çalışacaksın, ya Muazzez Ersoy'la...' dediğiniz iddia edildi" ifadelerini yöneltti. Ersoy, "Kendisiyle anlaşan ben değilim. Yapımcı, menajer Polat (Yağcı) Bey anlaşmış. Ben bilemem ki... Muazzez Hanım ile zaten çalışıyordu." dedi.

        İlyas Tetik
        İlyas Tetik

        Bülent Ersoy, hayatını kaybeden İlyas Tetik için “Çok onurluydu” dedi.

        REKLAM

        SON YOLCULUĞUNA UĞURLANMIŞTI

        Kireçburnu'ndaki evinde intihar ettiği belirtilen İlyas Tetik'in cenaze namazı 6 Temmuz'da Fatih Camii'nde ikindi namazının ardından kılınmıştı. Cenaze töreninde eşi Ebru Tetik, çocukları Adem, Hikmet, İlyas ve İlkan Tetik taziyeleri kabul etmişti. Eşi Ebru Tetik'in tabuta sarılarak ağladığı görülmüştü. Çocukları Tetik'in tabutunun başından ayrılmamıştı.

        "BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR"

        Cenaze namazı öncesi oğlu Adem Tetik, "Söylenecek bir şey yok, kötü durumdayız. Babamızı kaybettik. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum, boğazım düğümleniyor. Allah rahmet eylesin, çok üzgünüz" demişti.

        "İNANAMADIM"

        Tetik'in uzun yıllardır birlikte çalıştığı Muazzez Ersoy'da cenazeye katılmıştı. Ersoy, Tetik ile ilgili, "Benim için çok zor bir kayıp oldu, ailesi için daha zor bir kayıp oldu, tüm sevenleri için çok zor bir kayıp. Ben ağabeyimi, hocamı, sırdaşımı, dert ortağımı kaybettim. En fazla 5-6 gün önce bayram çekimimizin repertuvarını birlikte hazırladık, hatta minik bir canlı parça okudum ben, onu paylaştık. 'Bayramda görüşmek ümidiyle' dedik. Pazartesi günü ofise geldiğimde bu haberi duydum ve inanamadım" ifadelerini kullanmıştı.

        İlyas Tetik, cenaze namazının ardından Eyüpsultan Mezarlığı'na defnedilmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ