Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bülent Ersoy'un balıkçı faturası: 8 bin 500 TL! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, sezonu açtı. Soluğu Bodrum'da alan Ersoy, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeği için dışarı çıktı.

        2

        Siyah dökümlü bir elbise giyen usta sanatçı, kombinini sarı güneş gözlüğü ve aynı renkte olan babetleriyle tamamlamayı tercih etti. Torba'da bulunan Gonca Balık'ta objektiflere yansıyan 69 yaşındaki Diva'nın, keyfinin yerinde olduğu dikkatlerden kaçmadı.

        3

        BALIKÇI FATURASI: 8 BİN 500 TL

        İçeride yaklaşık bir saat kalan Bülent Ersoy; ıstakoz, karides, ahtapot ve kalamar gibi meze çeşitlerini tattı. 8 bin 500 TL hesap ödeyen Ersoy, daha sonra mekandan ayrıldı.

        4

        'KÜRK OLAYI' UZUN SÜRE KONUŞULMUŞTU

        Öte yandan ünlü sanatçı Bülent Ersoy hakkında çıkan "450 bin TL'ye yeni kürk aldı." haberleri magazin gündemini sallamıştı. Ersoy için hazırlanan paltoda, 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı ve yaklaşık 4 ayda tamamlandığı iddia edilmişti.

        Sosyal medyada da gündem olan kürk hakkında binlerce yorum yapılmıştı.

        5

        Çıkan haberlerden sonra Ersoy'dan açıklama gelmişti. Diva, "O kürk üç sene önce yapıldı. Sanki yeni almışım gibi haber yapılmış. Daha önce 'Kürk almayacağım' demiştim ve dört yıldır da almadım." demişti.

        6

        KÜRK BAĞIŞI GERİ ÇEVRİLMİŞTİ

        Ersoy, geçtiğimiz aylarda ÇYDD'ye yapacağı bağış ile gündeme gelmişti. Ünlü sanatçı, Nişantaşı’ndaki bir mağazadan üzerinde tilki kafalarının bulunduğu iki kürk satın almış ve gazetecilere toplam değeri 2.5 milyon lirayı bulan yirmi iki kürkünü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıklamıştı. Ancak Diva, dernek yönetiminden hiç beklemediği bir karşılık almıştı.

        Dernek, Ersoy’un kürk bağışını kabul etmeyeceklerini, "ÇYDD, tüzüğü gereği doğa, çevre ve canlı haklarına saygılı olmayı ilke edinmiştir. Bu nedenle hayvanların yaşam hakları ihlal edilerek elde edilen ürünler ve bunların bedelleri üzerinden yapılacak bir bağışı kabul etmemiz söz konusu değildir." diyerek duyurmuştu.

        Bunun üzerine açıklama yapan Bülent Ersoy, ÇYDD'yi vasiyetnamesinden çıkarttığını dile getirmişti.

        Ersoy, "ÇYDD’nin tüzüğü gereği Atatürk’e uygun yaşadıklarını belirtiyorlar. Atamız da kürk giyiyordu. Ben Atatürk’ümle gurur duyuyorum. En büyük üzüntüm; Ona şarkı okuyamamak." demişti.

        7

        "ÇOK YÜKLÜ BİR BAĞIŞI KAYBETTİLER"

        Diva ayrıca, "Ben eğitime çok önem veririm. Onlar kız çocuklarını okutuyorlar diye bağışlamak istedim. Vasiyetimi değiştirdim zaten Mehmetçik Vakfı'na ve başka bir eğitim kurumuna daha bağış yaptım. Onlar bence ilgi çekmek için reddettiler. Bir daha da konuşmam. Telefonlarını da açmam. Çok yüklü bir bağışı kaybettiler." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ