Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burçin Terzioğlu: İlker Kaleli ile düşman değiliz! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Burçin Terzioğlu, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Terzioğlu, "Yaklaşık 20 gündür evdeydik. Birkaç işlem yaptırdım" dedi. Birçok proje teklifi olduğunu söyleyen Terzioğlu, "Şu anda imza attığım bir proje yok. Ama bir şey olursa muhakkak haberiniz olur" şeklinde konuştu.

        2

        "DOST KALDIK"

        Gazetecilerin, "Geçtiğimiz günlerde İlker Kaleli'nin 'Poyraz Karayel' dizisinin müziklerini yapan merhum Alpay Göktekin anısını paylaştığı bir yazıyı beğendiniz ve bu çok konuşuldu. İlkey Bey ile arkadaşlığınız devam ediyor mu?" sorusuna, Terzioğlu, "İlişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Bununla ilgili çok konuşmaya gerek yok" yanıtını verdi.

        3

        Terzioğlu ve Kaleli, 'Poyraz Karayel' dizisinde tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başladı. 3,5 yıl süren beraberlik sürpriz bir şekilde sonlandı.

        Çiftin yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre İlker Kaleli, Emirgan'da sevgilisiyle birlikte yaşadığı evden eşyalarını toplayıp ayrıldı. Çiftin arkadaşları araya girse de iki ünlü isim kararlarından vazgeçmedi.