Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli'yi sildi - Magazin haberleri
        1

        Ocak ayında şef Hazer Amani'den boşanan şarkıcı Sıla, iki ay önce ünlü oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Sürpriz birlikteliğinin yankıları sürerken Kaleli, geçtiğimiz günlerde 2018'de yollarını ayırdığı Burçin Terzioğlu'nu Instagram'dan takip etmeyi bırakmıştı.

        2

        Spor eğitmeni olan Umut Duygu ile aşk yaşayan Terzioğlu da eski sevgilisinin bu hamlesinin ardından İlker Kaleli'yi sildi.

        "DOST KALDIK" DEMİŞTİ

        Burçin Terzioğlu, 'Poyraz Karayel' dizisinde tanıştıktan sonra 3,5 yıl aşk yaşadığı eski aşkı İlker Kaleli ile ilgili sorulara, "İlişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Bununla ilgili çok konuşmaya gerek yok." şeklinde yanıt vermişti.

        3

        "CANIMDAN BİR YERE GELİRMİŞ..."

        Bir süredir aşk iddiaları karşısında sessiz kalan Sıla ile İlker Kaleli, Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerini ilan etmişti.

        Kaleli, sevgilisiyle fotoğrafını, "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..." notuyla paylaşmıştı.

        4

        "CANIMIN CANI"

        Sıla ise yayınladığı bu kareye, "Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet... Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın." notunu düşmüştü.

        Ancak ünlü şarkıcının Kaleli için kullandığı, "Canımın canısın." sözünü geçtiğimiz yıl eski eşi Hazer Amani ile paylaşımında da kullandığı ortaya çıkmıştı.

        5

        Sıla, Amani ile bu fotoğrafını, "Canımın canısın." mesajı ile yayınlamıştı. 40 yaşındaki şarkıcının eski eşi ve yeni sevgilisi için kullandığı kelimeler sosyal medyada çok konuşulmuştu.

        6

        GEÇEN YIL EVLENMİŞTİ

        Sıla, Ahmet Kural'dan ayrıldıktan sonra şef Hazer Amani ile geçtiğimiz yıl ocak ayında nikah masasına oturmuştu. Ancak ünlü şarkıcının evliliği çok uzun sürmemiş ve boşanmıştı.

        7

        İkili, ayrılık haberlerini de sosyal medyadan duyurmuştu:

        Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir. Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.

        8

        Sıla ve Amani, 7 ay önce Bodrum'da tek celsede boşanmıştı.

        9

        "AYNI YERDEN BAKAMADIK"

        Öte yandan bir dönem Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşayan İlker Kaleli'nin bu beraberliği kısa sürmüştü. Yılmaz, Kaleli ile çıkan ayrılık haberleriyle ilgili, "Aynı yerden bakmadık. Olmadı sağlık olsun." açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ