Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Esmersoy'dan Yıldız Tilbe açıklaması: Umarım söylememiştir
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Burcu Esmersoy (45), önceki gün Beşiktaş'taki bir otelde reklam yüzü olduğu bir markanın davetinde objektiflere yansıdı.

        2

        "KENDİME ALDIĞIM İKİ TANE TEKTAŞIM VAR"

        Şimdilerde yazılımcı Nazım Akmandil ile aşk yaşayan Esmersoy, basın mensuplarının sorularının yanıtladı. Parmağındaki tektaş yüzüğü ile dikkat çeken Burcu Esmersoy, gülümseyerek, "Benim kendime aldığım iki tane tektaşım var. Diğerlerini ayrılık nedeniyle iade ettim." ifadelerini kullandı.

        3

        "KENDİ BAŞIMA TATİL YAPAMIYORUM"

        Ramazandan önce ekibiyle tatile gideceğini söyleyen Burcu Esmersoy, "Kendi başıma tatil yapamıyorum. Erkek arkadaşımla gidebilirim. Ama ikimizde çok yoğunuz. En yakın mayıs haziranda olur." dedi.

        4

        "YANLIŞ ANLAŞILMIŞ OLABİLİR"

        Ünlü sunucu, şarkıcı Yıldız Tilbe'nin sokak köpeklerini hedef alan paylaşımlarının tepki toplamasıyla alakalı da açıklamalarda bulundu.

        Burcu Esmersoy, "Ben öyle bir açıklama görmediğim için bir şey söylemeyeyim. Yanlış anlaşılmış olabilir. İnşallah öyle bir şey söylememiştir. Konuyu derinlemesine araştırmam lazım size bunun cevabını vermem için." diyerek, konuyla ilgili bir bilgisi olmadığını ifade etti.

        5

        "BÖLGE HALKI ZEHİRLİ ET VERSİN" DEMİŞTİ

        Yıldız Tilbe (55), son dönemde yaşanan köpek saldırılarının ardından yaptığı "Bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin!" şeklindeki paylaşımla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

        6

        MASUM KÖPEKLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

        Ünlü şarkıcının bu açıklamaları "yıldıztilbehaddinibil" hashtag'i ile tepki toplamıştı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Tilbe, daha sonra masum köpeklerden özür dilediğini belirterek, hakkında yapılan yorumlara yanıt vermişti.

        7

        SUÇ DUYURUSU

        Yıldız Tilbe'nin paylaşımlarına karşı harekete geçen İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi, ünlü sanatçı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıklamıştı.

        KONSER LİSTESİNDEN ÇIKARILDI

        Suç duyurusunun ardından Kıbrıs'taki bir otel de şarkıcıyı konser listesinden çıkardıklarını belirtmişti. Otelden yapılan açıklamada, "Tilbe, hayvanlar hakkında verdiği utanç verici demeçten ötürü bünyemize ait tüm otellerimizinve tesislerimizin konser listesinden süresiz olarak çıkarılmıştır." ifadelerine yer verilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ