Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA’nın Orhangazi ilçesinde, Kırgızistan uyruklu Burhan Mikail (32) idaresindeki minibüs, sürücünün kontrolünden çıkıp, refüjdeki ağaçlara çarparak takla attı. Ters duran minibüsün sürücüsü ile araçtaki Ercan Akdemir (32) yaralandı.

        Kaza, saat 11.00 sıralarında Yalova-Bursa kara yolu Orhangazi ilçesi Süpürgelik mevkisinde meydana geldi. Orhangazi'den Yalova istikametine seyreden Burhan Mikail’in kullandığı minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Savrulan minibüs, refüjdeki ağaçlara çarpıp takla atarak ters döndü. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralanan sürücü ile yanındaki Ercan Akdemir, ilk müdahalelerinin ardından kaldırıldıkları Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Minibüs çekiciyle bulunduğu yerden kaldırıldı, kazayla ilgili de inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler