Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor, Galatasaray ile oynadığı son 16 maçta galibiyet yüzü göremedi - Futbol Haberleri

        16 MAÇTIR KAZANAMIYOR

        Galatasaray karşısındaki son galibiyetini 2011/12 sezonunda Bursa'da oynanan lig maçında 1-0'lık skor ile alan Bursaspor, sonrasında rakibiyle lig ve Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da oynadığı 16 maçta kazanamadı. Bu mücadelelerde sarı-kırmızılıların üstünlüğü göze çarparken; Galatasaray son 16 maçın 11'ini kazandı, 5 maçta ise puanlar paylaşıldı.

        2 KEZ FİNALDE GALATASARAY'I KUPADAN ETTİ

        Son 7 sezonluk dönemde sarı-kırmızılıları yenmekte zorlanan Bursaspor, rakibine karşı ligdeki kötü gidişatına kupa maçlarında da 'dur' diyemedi. 2014/15 sezonundaki Türkiye Kupası finali ve ertesi sezon Süper Kupa'da karşılaşan iki ekibin maçında kupaya uzanan taraf her iki mücadelede de galibiyete uzanan Galatasaray olmuştu. Sarı-kırmızılılar 2013/14 sezonunda da yarı finalde eşleştiği Bursaspor'u kupa dışına itmişti.

        AĞIR YENİLGİLER ALIYOR

        Bursaspor kazanamadığı son dönemlerde ise Galatasaray'a karşı ağır yenilgiler de aldı. Geçtiğimiz sezon İstanbul'da oynanan lig mücadelesini yeşil-beyazlılar 5-0'lık skorla kaybetti. Önceki sezon ise bu kez evinde Galatasaray'a aynı skorla mağlup olan Bursaspor, 2013/14 sezonunda da İstanbul'da oynanan lig maçını Galatasaray'a karşı 6-0 kaybetmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ