Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağatay Ulusoy'un şaşırtan değişimi!
        1

        "Adını Feriha Koydum" dizisiyle ünlendikten sonra "Medcezir" ile şöhretini pekiştiren ve ardından "İçerde" ve "Hakan: Muhafız" gibi yapımlarla boy gösteren Çağatay Ulusoy (31), hayranlarını şaşırttı.

        Şimdilerde "Yeşilçam"da rol alan ünlü oyuncu, dostları Atakan Arslan ve Mustafa Mert Koç ile birlikte kamera karşısına geçti. Gün geçtikçe kilo aldığı görülen Ulusoy'un son görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

        2

        "İBRAHİM BÜYÜKAK" BENZETMESİ

        Geçtiğimiz yıl 'Barbaros' dizisinde canlandıracağı 'Oruç Reis' karakteri için kilo alan ancak ani bir şekilde projeden ayrıldığını duyuran Çağatay Ulusoy, değişimiyle adından söz ettirdi. Kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan ünlü isim, kullanıcılar tarafından İbrahim Büyükak'a benzetildi.

        3

        "BENCE GÜZEL OLMUŞ"

        Büyükak, Ulusoy'un son halinin kendisine benzetilmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, "Arkadaşlar sabahtan beri bana bunu yolluyorsunuz ama bence gayet güzel olmuş, hiçbir sorun yok. Ayrıca o fotoğraf benim 3 yıl önceki halim. Şu an çok daha zayıfım ama tipte gözle görülür bir değişiklik yok." ifadelerini kullandı.

        4

        "BEN DE BEĞENDİM"

        Duygu Sarışın, daha önce sevgilisinin yeni imajıyla ilgili, "Siz beğendiyseniz, ben de beğendim." demişti.

        5

        "AİLELERİMİZ ÜZÜLÜYOR"

        Öte yandan ayrıldıkları öne sürülen Çağatay Ulusoy-Duygu Sarışın çifti, geçtiğimiz aylarda Etiler'deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansımıştı.

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ulusoy, kariyer planlaması nedeniyle sevgilisiyle ayrıldığı ve Duygu Sarışın'ın evi terk ettiği iddiaları ile ilgili konuşmuştu.

        Çağatay Ulusoy, "Yokmuş gördüğünüz gibi. Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var." demişti.

        6

        YİNE AYRILDIKLARI KONUŞULUYORDU

        Geçtiğimiz yıl eylül ayında da Ulusoy ile Sarışın'ın yollarını ayırdıkları öne sürülmüştü. İkilinin Gökhan Tiryaki-Begüm Bağca çiftinin düğün törenine katıldığı öğrenilmişti.

        Çiftin sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı iddialarının gerçek dışı olduğunu ortaya çıkarmıştı.

        7

        "HER İLİŞKİDE TARTIŞMALAR OLUR" DEMİŞTİ

        Duygu Sarışın, muhabirlerin "5-6 kez ayrılıp, barıştığınıza dair haberler çıktı. Bu haberler sizi üzüyor mu?" sorusuna yanıt vermişti.

        Ünlü oyuncu, "Sizin gazeteci arkadaşlarınız yazıyor. Yoksa 3-4 kere ayrılıp, barışacak tipler değiliz. Her ilişkide tartışmalar olur, kardeşimle bile tartışıyoruz bazen. Biz ayrılmadık ki..." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Çağatay Ulusoy

        9

        Çağatay Ulusoy

        10

        Çağatay Ulusoy

        11

        Çağatay Ulusoy

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ