Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağla Şıkel açıklamaları umursamadı! Nail Gönenli ile aşk yaşıyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Çağla Şıkel, avukat sevgilisi Nail Gönenli ile birlikte Etiler'deydi. İkili, bir mekandan çıkarken görüntülendi. Şıkel, basın mensuplarının, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna, "Teşekkür ederim" yanıtını vermekle yetindi.

        2

        UMURSAMADI

        Mehmet Ali Erbil'in kendisiyle ilgili, "Kapımda yattı" açıklamalarıyla ilgili sorularını da umursamayan Çağla Şıkel, sevgilisinin kullandığı otomobile binerek, hızla oradan uzaklaştı.

        3

        "KULİSİMDEN ÇIKMAZDI"

        Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, telefonla bağlandığı bir programda Çağla Şıkel'i vefasızlıkla suçlamıştı. Erbil, Çağla Şıkel hakkında, "Şimdi bir kanalda sunuculuk yapıyor diye eski günlerini unuttu. Programına gittim, para aldım. O dönem 'Çarkıfelek'te hostes olmak için kapımda yatarlardı. Stelyo Pipis ile sevgili olup, hosteslik yaptı. Kulisimden çıkmazdı. Artık hangi anlamda anlıyorsanız anlayın... Hasta olduğumda da hiç aramadı" demişti.

        4

        "AMACIMI AŞAN İSTEMSİZ SÖZLER SÖYLEMİŞİM"

        Mehmet Ali Erbil, sarf ettiği cümlelerin oldukça ağır ve aşağılayıcı olduğunu kanaatine vararak geri adım atıp, Çağla Şıkel'den özür dilemişti.

        Ünlü şovmen, yaptığı özür açıklamasında şunları söylemişti:

        Sabahın erken saatinde aniden bağlandığım canlı yayında aslında çok kırıldığımı ifade etmek isterken amacını aşan, kontrolsüz, istemsiz sözler söylemişim. Yayının tekrarını izlediğimde fark ettim durumun vehametini...

        5

        "DÜNYA AHİRET KARDEŞİMDİR"

        Çağla, benim dünya ahiret kardeşimdir. Ben duygusal bir adamım. Beni herkes tanır. Çağla, bu kadar kıymetli olmasa benim için bu derece kırılmazdım zaten. Ben onun başarılarıyla gurur duyarken onun mesleğinin ilk adımlarında yanında olduğumu unutmuş gibi davranmasıydı beni üzen ama ne kadar üzüldüysem de o sözleri sarf etmeme sebep olmamalıydı.

        6

        ÖZÜR DİLEDİ

        Hepinizin huzurunda özür diliyorum kendisinden. 'Yayına çıkmak için para aldım' bile demişim; oysa ki bu da doğru değil... Yurt dışındaydım, 'Uçak biletini biz karşılayalım, gel' dediler ve gittim; hepsi bu... Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ