Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağla Şıkel'den Nail Gönenli yanıtı: Her şey gördüğünüz gibi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozan Çağla Şıkel, önceki gün annesi ve oğlu Uzay ile birlikte Etiler'de alışveriş yaparken görüntülendi.

        2

        Çağla Şıkel, aşk sorularına ailesinin yanında maruz kalmamak için annesi ve oğlunu önden bir mağazaya gönderdi.

        3

        "HER ŞEY GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ"

        Yeni sevgilisi hakkındaki sorulara yanıt vermekten çekinen Çağla Şıkel, "Arkadaşlar, hiçbir zaman konuşmayacağım, her şey gördüğünüz gibi. Tekrar söylüyorum, bu konuyu konuşmayacağım" diyerek hızlıca oradan ayrıldı.

        4

        Çağla Şıkel ve Nail Gönenli, geçtiğimiz pazartesi gecesi Emirgan'da görüntülenmişti. Şıkel, Gönenli'nin Arnavutköy'deki evine girerken objektiflere yansımıştı.

        5

        'ESKİ EŞ' SORULARINA YANIT

        2015'te boşanan, Uzay ve Kuzey adında iki oğlu bulunan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un bir süredir aralarının bozuk olduğu ileri sürülmüştü. Ayrılık sonrası eski eşiyle dostluğunu sürdüren Şıkel, konuyla ilgili "Emre ile hiçbir sıkıntımız yok, aşırı iyi anlaşıyoruz. 'Maşallah' deyin" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "GÖRDÜĞÜNÜZ ZAMAN GÖRMÜŞ OLURSUNUZ" DEMİŞTİ

        Çağla Şıkel, gazetecilerin "Ne zaman yanınızda birini göreceğiz?" sorusuna ise "Gördüğünüz zaman görmüş olursunuz" yanıtını vermişti.

        Birliktelik yaşadığı zaman saklamayacağını belirten Şıkel, "Neden 'Beraberim' demeyeyim ki? Ben insanlarla tanışıyorum ama şu an için öyle biri yok" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ