Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Camila Cabello kendini spora verdi - Magazin haberleri
        1

        Son yıllarda dış görünüşe olan bakış açısı keskin bir değişim geçirmiş olsa da gösteri dünyasının kadın ünlülerine yönelik bu baskı devam ediyor. Eleştirilere maruz kalan isimler arasında şarkıcı Camila Cabello da yer alıyor.

        Cabello, dolgun fiziği yüzünden bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından acımasızca eleştirildi.

        2

        Camila Cabello, takipçileri tarafından, "Sağlıklı bir bedene sahip, abartılı bir şekilde zayıf değil" diye nitelendirilirken, 24 yaşındaki şarkıcının kilo vermesi gerektiğini söyleyenler de oldu.

        3

        YÜRÜYÜŞ YAPTI

        Camila Cabello, eleştirileri dikkate almış olmalı ki geçtiğimiz gün Los Angeles sıcağına aldırış etmeden yürüyüş yaparken görüntülendi.

        4

        Cabello, spor kıyafetleri ve elinde su şişesiyle sokaklarda tempolu bir şekilde yürüdü. Ünlü şarkıcıya, annesi Sinuhe Estrabao'nun da eşlik ettiği görüldü.

        5

        "ZALİMCE!"

        Camila Cabello, geçtiğimiz ay tatil pozları nedeniyle sosyal medya hesabından kendisine yapılan eleştirilere yanıt vermişti. Cabello, kötü yorumlara doğrudan değinmese de hayranlarının bu konudaki desteğine teşekkür etmişti.

        Instagram hesabından paylaşımda bulunan Camila Cabello, "Dün ve bugün gösterdiğiniz sevgiye ve desteğe teşekkür ederim" diye yazmıştı. Hayranları, Cabello'ya yönelik bu eleştirileri "zalimce" diye nitelendirmişti.

        6

        "2. YIL KUTLAMASI"

        Öte yandan Kanadalı şarkıcı Shawn Mendes ile Camila Cabello, geçtiğimiz günlerde birlikteliklerinin 2. yılını kutlamak için soluğu Karayipler'de almıştı. Mendes ile Cabello, birlikte çekildikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı.

        7

        "NİCE YILLARA BEBEĞİM"

        Romantik bir paylaşımda bulunan Kanadalı şarkıcı, sevgilisiyle olduğu bu kareyi, "Nice yıllara bebeğim" notuyla paylaşmıştı.

        Cabello da Shawn Mendes ile karpuz yerken çekilen fotoğrafında, "Mutlu yıl dönümleri... Daha fazla neşe, daha fazla arkadaşlık ve daha fazla aşk için..." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        SEVGİLİSİNİN AYAĞINI ÖPTÜ

        Shawn Mendes, Sevgililer Günü'nde de ilginç bir paylaşıma imza atmıştı. Yayınladığı fotoğrafta Cabello'nun ayağını öptüğü görülen Mendes, "Çünkü seni seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        5 YIL BEKLEDİ

        Pandemi dönemini Camila Cabello ile birlikte geçiren Mendes, Access Hollywood'a samimi açıklamalarda bulunmuştu. Kanadalı şarkıcı, Cabello'ya onu sevdiğini söyleyebilmek için 5 yıl beklediğini açıklamıştı.

        10

        "REDDEDİLME KORKUSU YAŞADIM"

        Shawn Mendes, "Sevdiğiniz kadına bunu söylemek çok fazla cesaret gerektiriyor. Tam 5 yıl boyunca onun beni reddedeceği korkusunu yaşadım" demişti.

        Şarkıcı, bu kadar uzun süre beklemesinin nedenini ise Cabello tarafından reddedilme korkusu olduğunu belirtmişti.

        Shawn Mendes, o dönemlerde sevgilisine duyduğu aşkı açıklamaya kendini hazır hissetmek için beş yıl ısınma süresi geçirdiğini de espirili bir dille anlatmıştı.

        11

        ŞARKILARI SEVGİLİSİ İÇİN YAZMIŞ

        Ünlü şarkıcı, bir televizyon kanalı için hazırladığı belgeselde de yazdığı bütün şarkıların sevgilisi için olduğunu söylemişti.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ