Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Can Bonomo'dan 'Roman' paylaşımı: Çok hisli çalıyor - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Can Bonomo, nisan ayında oğlu Roman'ı kucağına alarak, ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı.

        2

        "ÇOK HİSLİ ÇALIYOR"

        Roman'ın yüzünü henüz göstermeyi tercih etmeyen Bonomo, oğlu ile paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü şarkıcı, oğlunun gitarla ilgilendiği anları ölümsüzleştirdi. Can Bonomo'nun, "Çok hisli çalıyor. Perişan etti bizi vallahi..." notuyla Instagram'dan yayınladığı gönderi 59 binden fazla beğeni aldı.

        Bu gönderiye kayıtsız kalmayan ünlü oyuncu Emre Karayel ise yakın arkadaşının paylaşımına nazar boncuğu emojileri ekledi.

        3

        "BANA BENZİYOR"

        34 yaşındaki şarkıcı, baba olma hissiyatıyla ilgili, "Çok başka bir duygu... Daha dünyaya geleli doksan gün oldu, beni bıraksan saatlerce onunla ilgili konuşabilirim. Bir de oğlum tıpkı bana benziyor. Annesine de benzeyebilirdi ama benim kopyam gibi kendisi." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "AKLIM EVDE!"

        Geçtiğimiz hafta konser vererek, dinleyicileriyle buluşan Can Bonomo, "Oğlumu büyütüyorum. Çok şükür, maşallah. Muazzam bir mutluluk baba olmak. Buraya geldim şimdi ama aklım hala evde." demişti.

        5

        "HİÇ SIKILMAYACAĞIM BİR YOLCULUĞA ÇIKMIŞIM GİBİ..."

        Karayel ise Bonomo ile ilişkisini, "Hem çok aynıyız hem de çok farklıyız. Aynı olduğumuz taraflarımız bana güven duygusu veriyor. Farklı olduğumuz taraflarımızsa beni çok heyecanlandırıyor. Sanki hiç sıkılmayacağım bir yolculuğa çıkmışım gibi..." sözleriyle anlatmıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ