Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile aşk yaşıyor!
        1

        Bir süredir yaşamını İtalya'da sürdüren Can Yaman, gönlünü spiker Diletta Leotta'ya kaptırmış ve oyuncu geçtiğimiz yıl şubat ayında da sevgilisine evlenme teklifi etmişti.

        2

        O dönem Leotta'yı ailesiyle de tanıştıran Yaman'ın ilişkisi, sevgilisinin İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın Başkan Yardımcısı Ryan Friedkin ile dudak dudağa öpüşürken görüntülenmesinin ardından sona erdiği ortaya çıkmıştı.

        3

        AŞKIN FOTOĞRAFI

        Geçtiğimiz günlerde Beşktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile aşk yaşadığı iddia edilen Diletta Leotta, dedikoduları doğrulayarak birlikteliğini Instagram hesabından ilan etti.

        4

        GÖKYÜZÜNDE EVLİLİK TEKLİFİ

        Yaman, 16 Şubat 2021 tarihinde bir uçağın arkasına taktırdığı "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu. O anlar da sosyal medyada paylaşılmıştı.

        5

        İSTANBUL'A GELDİ

        Diletta Leotta ardından evlilik hazırlığı yaptığı Can Yaman için İstanbul'a gelmişti. Aşıklar, İstanbul'daki ilk günlerinde Boğaz turu yapmıştı. Ünlü oyuncu, sevgilisine İstanbul'u tanıtmıştı. Leotta o anları da sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Poyrazköy'de objektif karşısına geçen Leotta, Boğaz manzarasını ve Türk mutfağından görüntüleri de takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

        6

        Leotta, sabah saatlerinde Ayasofya Camii'ni de ziyaret etmişti.

        7

        TÜRKİYE-İTALYA MAÇINI BİRLİKTE İZLEDİLER

        Can Yaman ve İtalyan sevgilisi Diletta Leotta, EURO 2020'nin açılış mücadelesi olan Türkiye-İtalya maçını tribünden takip etmişti. Yaman ile birlikte Roma Olimpiyat Stadı'na giden Leotta, maç öncesi ve sonrasında paylaşımlarda bulunmuştu. Farklı takımları destekleyen çift, tribünlerde samimi görüntüler vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ