Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Can Yaman sevgilisi Diletta Leotta ile tatilde - Magazin haberleri
        1

        Can Yaman'ın, Ocak ayında ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi eden Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu.

        2

        DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİ

        Yaman'la yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen Leotta ile İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın Başkan Yardımcısı Ryan Friedkin'in, geçtiğimiz hafta dudak dudağa görüntülendiği bir servis edildi. İtalya'da yayın yapan 'OGGI' dergisi, Leotta ile Friedkin'ın romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınladı. Görüntüler sonrası tüm gözler Can Yaman'a çevrilirken, aşıklar Como Gölü'nde tatil yaparken görüntülendi.

        3

        Çift, İtalyan magazin dergisi Chi'nin objektiflerine takıldı. Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkaran ikilinin mutlulukları dikkatlerden kaçmadı.

        4

        O FOTOĞRAFLAR DAHA ÖNCE Mİ ÇEKİLDİ?

        Leotta ile Ryan Friedkin'in fotoğraflarının, Yaman ve Leotta'nın ilişkisinden önce çekildiğine dair iddialar da İtalyan basınına yansımıştı. Çiftin yaşananlardan sonra birlikte görüntülenmesi söylentileri güçlendirdi.

        5

        28 BİN DOLARLIK YÜZÜK

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde Diletta Leotta'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Yaman'ın kendisine aldığı tektaşı dikkat çekmişti. Can Yaman'ın, yüzük için 28 bin dolar (228 bin TL) ödediğine ilişkin iddialar İtalyan basınında yer almıştı.

        6

        ROMA'DAKİ AŞK YUVASI

        Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda da yeni evlerine taşınmıştı. Yaman ile Leotta, İtalya'nın Roma kentindeki aşk yuvalarından mutluluk pozu vermişti. Leotta, fotoğraflarını "Çikolata severler" notuyla Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

        7

        BÖLÜM BAŞINA 100 BİN EURO

        İtalya'da dizi anlaşması yapan Yaman'ın ülke çapında popülerliğini arttırmak için Diletta Leotta ile reklam aşkı yaşadığı iddia edilmişti. Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrolde olacak. Ünlü oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin Euro kazanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ