Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lapseki'nin kurtuluşunun 97'nci yıl dönümü etkinlikleri mevlidi şerif okutulmasıyla başladı.

        Etkinlik programı kapsamında, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yer alan Gazi Süleyman Paşa Camii'nde yatsı namazını müteakip mevlidi şerif okutuldu. 25 Eylül Lapseki'nin Kurtuluş Günü sebebiyle hükumet konağı önü ve ilçe şehitliğinde çelenk sunma merasimi yapıldı. Çarşı meydanında devam eden kutlamalarda protokol konuşmaları, halk oyunları, şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. Lapseki'nin kurtuluşunun 97'nci yıl dönümü programı gemi ziyareti ve akşam saatlerinde gerçekleştirilecek olan fener alayı yürüyüşü ile sona erecek.

        Etkinliklere katılanlar arasında Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belde Belediye Başkanı Metin Semerci, idari amirler ve siyasi temsilciler de yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler