Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Canan Ergüder: Setlere döneceğim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Bu yıl 16'ncısı gerçekleşen Contemporary İstanbul'a yoğun ilgi devam ediyor. Tersane İstanbul'da gerçekleşen etkinliğe, mart ayından beri meme kanseriyle savaşan oyuncu Canan Ergüder, eşi Kenan Ece ile birlikte katıldı.

        2

        "DOĞRU PROJE GELDİĞİNDE DÖNECEĞİM"

        Gazetecilerle sohbet eden Ergüder, "Setleri özlediniz mi?" sorusuna, "Sete dönmedim daha, inşallah doğru proje geldiğinde döneceğim." yanıtını verdi. 44 yaşındaki oyuncu, projelerden teklif aldığını söyledi.

        3

        "TETKİKLERİMİ YAPTIRDIM"

        Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki bir hastaneden çıkarken objektiflere yansıyan Canan Ergüder'in tedavi nedeniyle dökülen saçları tekrar çıkmaya başladığı görülmüştü.

        Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Ergüder, "Tetkiklerimi yaptırdım." diye konuşmuştu.

        4

        "BU BİTEN BİR SÜREÇ DEĞİL!"

        Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Canan Ergüder, "İyiyim, sağlıklıyım. Geri dönmeye çaba gösteriyorum. Kemoterapi ve radyoterapi bitti. Bundan sonra altı ayda bir kontrol var. Bu biten bir süreç değil, kontrol edilen bir süreç." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "DOĞANIN İÇİNDE RAHATLAMA"

        2017 yılında meslektaşı Kenan Ece ile nikah masasına oturan ve Demir adında bir oğlu bulunan oyuncu Canan Ergüder, eşiyle objektif karşısında poz vermişti. Ergüder, gönderisine, "Doğanın içinde muhteşem insanlarla, muhteşem sohbetler sonrası rahatlama çok çok güzel." notunu düşmüştü.

        6

        "ZOR BİR SÜREÇTİ"

        Daha önce de 'Sadan Hanım' filminin galasında yeni imajıyla kamera karşısına çıkan Ergüder, sağlık durumuyla ilgili açıklama yapmıştı.

        7

        "KEMOTERAPİ BİTTİ"

        Geçirdiği sıkıntılı günlerle ilgili konuşan oyuncu, "İyiyim, gayet iyiyim. Toparlıyorum. Zor bir süreçti. En azından dış tedaviye yönelik tedavim bitmek üzere. Kemoterapi bitti, radyoterapi kaldı." diyerek, yaşadığı süreci anlatmıştı.

        8

        "İYİ Kİ DOĞMUŞ GÜZELİM"

        Öte yandan Canan Ergüder, 15 Temmuz'da 44 yaşına basmıştı. Ergüder'i akşam yemeğine çıkaran Kenan Ece, eşinin doğum gününü sosyal medyadan da kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan Kenan Ece, gönderisine, "İyi ki doğmuş güzelim." notunu düşmüştü.

        9

        "GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM"

        Ünlü oyuncu da ailece verdikleri bu pozu, "En başta aileme ve sonra doğum günümü kutlayan, bağışlar yapan, bana videolar hazırlayan, hediyeler gönderen herkese bu günde beni çok özel hissettirdiğniz için gönülden teşekkür ederim." sözleriyle Instagram'dan yayınlamıştı. Ergüder'in neşeli halleri ise dikkatlerden kaçmamıştı.

        10

        CANAN ERGÜDER HAKKINDA

        Canan Ergüder, 15 Temmuz 1977'de İstanbul doğdu. Ergüder, Üsküdar Amerikan Lisesinden mezun olduktan sonra tiyatro eğitimine "Franklin and Marshall College"da başlayıp, daha sonra "The New School University Actors Studio Drama Program"da yüksek lisans derecesiyle devam etti. Canan Ergüder, ayrıca "London Academy of Music and Dramatic Arts Shakespeare Atölyesi"ne katıldı.

        Ergüder, Elia Kazan, Cheryl Crawford ve Robert Lewis'in kurmuş olduğu "Actors Studio"nun hayat boyu üyeliğini 2003'te kazanıp, Ellen Burstyn, Carlin Glynn, Lee Grant, Elaine Stritch ve David Marguelis gibi isimlerle çalışma fırsatına sahip oldu.

        Canan Ergüder, 2007 yılında International Hoboken Film Festival'inde "Shooting Johnson Roebling" adlı uzun metraj filmde canlandırdığı "Nancy" için "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü aldı.

        Prof. Dr. Üstün Ergüder'in kızı olan oyuncu, bir dönem "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı dizide rol almıştı. Canan Ergüder, geçtiğimiz yıl ağustos ayında ise "Menajerimi Ara"da "Feris" karakterini canlandırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ