Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Caner Cindoruk ile aşk yaşayan Selin Şekerci: Bu hafta da ayrılmadık - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, yazar ve şair Melih Cevdet Anday’ın aynı adlı eserinden beyazperdeye uyarlanan ‘İçerdekiler’ filminin özel gösterimi önceki akşam Beyoğlu'nda yapıldı. Yönetmenliğini Hüseyin Karabey’in üstlendiği; başrollerinde Caner Cindoruk, Gizem Soysaldı ve Settar Tanrıöğen gibi isimlerin rol aldığı film gösterimine oyuncular ve film ekibi tam kadro katıldı. Gösterimi izlemeye gelen isimler arasında Begüm Kütük, Selin Şekerci, Cansel Elçin ve İsmail Ege Şaşmaz gibi isimler yer aldı.

        2

        "ÖDÜLLER GURUR VERİCİ"

        25. Uluslararası Adana Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülü ve 24. Nürnberg Türk-Alman Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Gizem Soysaydı, “İlk katıldığım uluslararası festivalden ödülle dönmek benim için çok gurur verici oldu. Jürinin takdiri diyelim” diye konuştu.

        3

        Filmin hazırlık sürecinden bahseden Caner Cindoruk, “Tek mekan bir yerde seyirciye 120 dakika bir şey anlatmak zor. Teatral kısmını sinema diline çevirmek büyük bir uğraştı. Yaklaşık bir ay önce tiyatro gibi çalıştık metine. Yarın çıkıp oynayacakmış gibi çalıştık. Onun öncesinde bir hafta masabaşı çalışmamız oldu. Her şey deşifre edilip sinema diline aktarıldığında gerisi çorap söküğü gibi geldi. Bu film tiyatro camiasında çok popüler bir metindir. Yıllardır herkes bu teatral oynar ve bu bana ekstra bir sorumluluk yükledi. Çalıştırdığınım birçok öğrencime göre daha üste olmam gerekiyordu” şeklinde konuştu.

        4

        "ÖDÜL BEKLENTİM OLMADI"

        Festivallerden iki ödülle dönen Gizem Soysaldı’nın aksine ödül kazanamayan Caner Cindoruk, “Film çok beğenildi ve Gizem Hanım iki ödül kazandı. Siz ödül alamadınız. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna “Hayatım boyunca hiçbir yaklaşımı ödül almak için yapmadım. Benim için önemli olan doğru duyguyu yakalamak. O rolün hakkını verebilmek. Bunlara takılmıyorum. Hiçbir yerden ödül mekanizmasını önemsemiyorum. 22 yıldır onurumla, gururumla tiyatro yapıyorum. Benim için en büyük ayrıcalık bu zaten.” diye yanıt verdi.

        5

        Usta oyuncu Settar Tanrıöğen, “Bizce güzel oldu. Umarım seyirci de bizi onaylar” diyerek kısa bir açıklama yaptı.

        6

        "YILLARDIR ÇEKEMEDİNİZ"

        Yeni sezon için proje görüşmeleri yaptığını açıklayan Begüm Kütük, “Bu yaz Ege sahillerinde olacağım. Yıllardır çekemediniz. Bu sene belki yakalanabilirim” dedi.

        7

        "BU HAFTA DA AYRILMADIK"

        Selin Şekerci, gösterime katılarak sevgilisi Caner Cindoruk’a destek oldu. Cindoruk, ayrılık iddialarını "Bu hafta da ayrılmadık" diyerek ti’ye aldı. Cindoruk’tan övgüyle bahseden Selin Şekerci, “Çok güzel oynamış. Performansa dayalı çok güzel bir film olmuş. 4 kere izledim” dedi.

        8

        "ASKERDEN GELELİ BİR HAFTA OLDU"

        Bedelli askerlik yaparak vatani görevini tamamlayan İsmail Ege Şaşmaz, “Geleli bir hafta oldu. En iyi personel ödülü aldım. Eğitimlere ben de katıldım. Çok insan tanıdım. Çok fazla done elde ettim. Normalde bu kadar insanı bir arada göremiyorsunuz. 1250 kişilik bölükteydim” diyerek esprili bir açıklama yaptı.

        9