Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Careem'den kaptanlar için ödül programı - İş-Yaşam Haberleri

        Taksi kaptanlarının şirketin faaliyetlerinin belkemiği olduğuna işaret eden Careem Gelişen Pazarlar Direktörü İbrahim Manna, onlara maddi destek vermek ve hayatlarını kolaylaştırmak istediklerini söyledi. Kaptanların müşterilere en iyi hizmeti sunabilmesi için direksiyon başında mutlu olmaları gerektiğini kaydeden Manna, "Yeni oluşturduğumuz bonus ve ödüller üzerinden bir dizi teşvik sunarak kaptanlarımızı kutluyoruz, onların deneyimlerini zenginleştirmeyi ve motivasyonlarını artırmayı amaçlıyoruz. Tatminkar bir iş ortamı sunarak Türkiye’deki kaptanlarımıza güç vermeyi ve onların da Careem’in temsilciliğini severek yapmalarını ümit ediyoruz. Ödül ve bonus programımız, ailelerine daha fazla gelir sağlamak için uzun saatler boyunca çalışmak durumunda kalan taksi kaptanlarının çabalarına şükranlarımızı sunmak için geliştirilmiş benzersiz bir programdır." dedi.

        Manna'nın verdiği bilgiye göre kaptanlar için sağlanacak ödül ve bonus programları 07:00 ile 22:00 saatleri arasındaki yolcuların yüzde 70’ini almaları halinde onlara verilecek nakit desteğinin yanında yerel mağazalardan ödül çeklerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

        En iyi performans gösteren kaptanlarla etkinlikler ve geri bildirim almak adına çeşitli toplantılar düzenlediklerini anlatan Manna, kaptanların da fikirlerini ve deneyimlerini kendileriyle paylaştıklarını belirtti. Manna, kaptanlar için başka programlar da başlatmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

        Öte yandan Manna, yeni kaptan adaylarını Careem'in kadrosunda yer almaları konusunda davet ederken, sıkı bir eğitimin ardından bu işin bir parçası olabileceklerini kaydetti. Manna, Türkiye’de pazarın taleplerini, akıllı ulaşıma artan talebi ve yolcuların memnuniyet seviyesini dikkate alarak yeni kaptan alımlarına devam ettiklerini söyledi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ