Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 15. yeni bölüm ön izlemesi yayınlandı! Seni gördüğüme sevindim!

        Çarpışma 15. yeni bölüm ön izlemesi yayınlandı. Çarpışma’nın yine nefeslerin tutularak izleneceği, yarın akşam ekrana gelecek 15. bölümünün konusu şöyle;Cansızpusunun,KadirdeCansız’ın kokusunu almıştır.Kadir’in karşısında bir çakal,Cansız’ın karşısında bir kurt vardır. Silahlar çekilir, kurt ile çakalın ölüm oyunu başlar.Velide, olan biten her şeyi gizlendiği köşeden ve gergin bir halde izlemekte,KadirileCansız’ın birbirlerini öldürmelerini sabırsızlıkla beklemektedir.

        ÇARPIŞMA 15. YENİ BÖLÜM ÖN İZLEMESİ

        REKLAM

        ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

        ÇARPIŞMA’NIN 15. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Çarpışma’nın yine nefeslerin tutularak izleneceği, yarın akşam ekrana gelecek 15. bölümünün konusu şöyle;Cansızpusunun,KadirdeCansız’ın kokusunu almıştır.Kadir’in karşısında bir çakal,Cansız’ın karşısında bir kurt vardır. Silahlar çekilir, kurt ile çakalın ölüm oyunu başlar.Velide, olan biten her şeyi gizlendiği köşeden ve gergin bir halde izlemekte,KadirileCansız’ın birbirlerini öldürmelerini sabırsızlıkla beklemektedir. Zira planının tutmaması,Cansız’ın usturasının boğazına dayanması demektir.Zeynep, Veli’nin ölüm korkusunu daha da perçinleyecek bir hamle yapar. Diğer yandaKerem,cinayet şube polislerince gözaltına alınır ve emniyete getirilir.

        REKLAM

        Kadir,Kerem’in gözaltına alındığı haberini yaralı halde getirildiği hastanede alır.KadirileKerem’in avukatlığını üstlenenCemre,Kerem’i kurtarmak,SelimdeKerem’i cezaevinden hiç çıkarmamak içinVeli’yle güç birliği yapar. Bu zor günlerindeKerem’i,Cemreve ona olan büyük sevgisi ayakta tutacak,Cemre’ye deZeynepdestek olacaktır. Öte yandanKadir, yeni bir para transferi yapılacağı bilgisini alır ve büyük bir operasyon düzenler. İşin içindeVeliveAdemde vardır.ZeynepdeKadir’e,Selim’in ipini çekebilecek belgeler verir. Artık tehlike çanlarıSelimiçin de çalmaktadır. Üstüne üstelikSelim’in karşısında, hiç tahmin edemeyeceği kadar güçlü bir de ittifak vardır.

        YapımcılığınıAy Yapım/Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği,Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunuAli Aydın’ın kaleme aldığı‘Çarpışma’nın başrollerinde;Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymazgibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

        ÇARPIŞMA 14. BÖLÜM İZLE
        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ