Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Zeynep, Cemre ve Kerem ölüyor mu?

        ‘Çarpışma’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 18. bölümünde;Paralarına el koyduğu içinKadir’i ve paralarını kaptırdığı için deVeli’yi hedefine alan Rus İnfaz Timi LideriIvan, önceVeliiçin saldırı emri verdi.Ivan’ın adamlarıKadirveÇetin’i de pusuya düşürdü. Çetinçıkan çatışmada şehit oldu.Zeynep’in suçsuzluğunu ispatlamak içinKadirveCemreharekete geçti. Peki, Çarpışma 19 yeni bölümde neler olacak? İşteÇarpışma 19. bölüm fragmanı...

        ÇARPIŞMA 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        REKLAM

        ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        ‘Çarpışma’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 18. bölümünde;Paralarına el koyduğu içinKadir’i ve paralarını kaptırdığı için deVeli’yi hedefine alan Rus İnfaz Timi LideriIvan, önceVeliiçin saldırı emri verdi.Ivan’ın adamlarıKadirveÇetin’i de pusuya düşürdü. Çetinçıkan çatışmada şehit oldu.Zeynep’in suçsuzluğunu ispatlamak içinKadirveCemreharekete geçti.Kadir,Veli’ye ailesini katleden ekibin başındaki ismi verme karşılığında,Zeynep’in suçsuzluğunu ispatlayacak belge getirmesini teklif etti.

        REKLAM

        Veli, Zeynep’i aklayacak belgeleriKadir’e verdi.Cemrede, babasından kalan mirasın yüklüce bir kısmınıBelma’ya verdiğini gösteren belgeleriDemir’e verdi. KarşılığındaDemir’denZeynep’in suçsuzluğunu güçlendirecek deliller aldı.Zeynep, mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Meral,Yakup’u etkisiz kılmayı başardığı bir andaKerem’e bulunduğu yerin konumunu attı.Kerem, Yakup’unMeral’i alıkoyduğu yere geldi.Kerem’e tuzak kuranYakup, arabasını onun üzerine sürdü.Kerem, bu saldırıyı son anda savuşturdu.Kadir, Zeynep, CemreveKeremmahkeme çıkışı,Kadir’in arabası ile yola çıktı.Kadir’i adım adım takip edenIvan’ın adamları, yoldaKadir’e ve arabadakilere kurşun yağdırdı. Bir müddet sonra Ruslar arabanın etrafından uzaklaştılar.

        Ivan’ınCansız’a yaptırdığı uzaktan kumandalı bombayı,Ivan’ın satın aldığı BaşkomiserAhmet,Kadir’in arabasına yerleştirdi. Rusların peşinden gidenKadir, silahlı saldırın ardından Ivan’ın adamlarının bir anda uzaklaştıklarını görünce arabasına bomba yerleştirildiğini anladı.Zeynep, KemreveCemre’ye dışarı çıkmaları için var gücüyle bağırdı. Aynı anlardaIvanda, bombayı aktif hale getirmek için, bombanın bağlı olduğu telefonu aradı.

        YapımcılığınıKerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğiniUluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunuAli Aydın’ın kaleme aldığı‘Çarpışma’nın başrollerinde;Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymazgibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ