Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Çaykur Rizespor Kasımpaşa MAÇ SONUCU ve ÖZETİ - Kasımpaşa Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de 82 günlük hasret dün Ankaragücü-Galatasaray maçıyla sona ermişti. Ligde heyecan bugün oynanan maçlarla devam ediyor. İbrahim Üzülmez yönetiminde Süper Lig'e geri dönen Çaykur Rizespor, Kemal Özdeş yönetiminde Avrupa hedefi olan Kasımpaşa'yı konuk etti.Rize'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, maçı stadyumda izledi ve karşılaşma öncesinde her iki takımın soyunma odasında ziyaret ederek başarılar diledi.

        SPOR TOTO SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... ÇAYKUR RİZESPOR - KASIMPAŞA MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ...

        Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçta ilk gol 33. dakikada geldi. Çaykur Rizesporlu Samudio, savunma arkasına atılan topta kaleci Ramazan'ı geçtikten sonra topu ağlarla buluşturdu.Yoğun itirazlar sonrasında Cüneyt Çakır, Video Yardımcı Hakem'e başvurdu. Samudio'nun ofsaytta olmasına rağmen golü veren Çakır, kararını değiştirmedi ve skandal bir karara imza attı.

        Maçın ilk 45 dakikasında başka gol olmadı.

        SPOR TOTO SÜPER LİG'İN FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ... SPOR TOTO SÜPER LİG'İN PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ...

        Çaykur Rizespor, 54. dakikada Robin Yalçın'ın attığı golle skoru 2-0'a getirdi.

        Kasımpaşa'da yeni transfer Tarkan Serbest, 65. dakikada oyuna dahil oldu. Milli futbolcu böylece Kasımpaşa formasını ilk kez bir resmi maçta giydi.

        DIAGNE GOLLERİNE DEVAM EDİYOR!

        Karşılaşmada 74. dakikaya gelindiğinde Kasımpaşa penaltı kazandı. İstanbul temsilcisinin golcü yıldızı Mbaye Diagne, topun başına geldi ve hata yapmayarak skoru 2-1'e getiren golü kaydetti.

        26 yaşındaki Senegalli yıldız Diagne, geçen sezon devre arasında transfer olduğu Kasımpaşa'da harika bir performans sergilemiş ve 12 gol kaydetmişti.

        Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Kasımpaşa, 81. dakikada bir gol daha buldu. 65. dakikada oyuna giren Tarkan, skoru 2-2'ye getiren golü attı ve ilk Kasımpaşa formasıyla ilk maçında ilk golünü kaydetti.

        Mücadelede 90+2'nci dakika oynanırken Khalili attığı harika golle skoru 3-2'ye getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kasımpaşa, ligin ilk haftasından unutulmaz bir dönüş yaşatarak maçı 3-2 kazanmasını bildi.

        Çaykur Rizespor, ligin ikinci haftasında Akhisarspor'a konuk olacak. Kasımpaşa ise evinde Başakşehir'i ağırlayacak.

        ÇAYKUR RİZESPOR: 2 - KASIMPAŞA: 3

        STAT: Çaykur Didi

        HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Tarık Ongun, Alpaslan Dedeş

        ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Mehmet Uslu, Saadane, Brabec, Orhan, Ali Çamdalı, Robin Yalçın, Musa Çağıran (Dk. 83 Abdullah, Samudio, Umar (Dk. 76 Süleyman), Vedat Muriç

        KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel, Ben Youssef, Veigneau, Sadiku, Trezeguet, Mbaye, Eduok (Dk. 58 Özgür Çek), Khalili (Dk. 90+2 Hakan), İlhan (Dk. 65 Tarkan)

        GOLLER: Dk. 33 Samudio, Dk. 55 Robin Yalçın (Çaykur Rizespor) - Dk. 74 Diagne, Dk. 81 Tarkan, Dk. 90+2 Khalili (Kasımpaşa)

        SARI KARTLAR: Sadane, Ali Çamdalı (Çaykur Rizespor) - Tarkan (Kasımpaşa)

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ