Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 20 bin TL'lik alışverişi - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Komedyen, Cem Yılmaz önceki akşam Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

        2

        Yılmaz, ilk olarak mutfak eşyaları satan bir mağazaya girdi. Burada mutfak için bıçak satın alan Cem Yılmaz, daha sonra diğer mağazaları ziyaret etti.

        3

        20 BİN TL'LİK ALIŞVERİŞ

        Uzun bir süre alışveriş yapan Yılmaz, kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. Ardından şoförünün yardımıyla AVM'den ayrılan ünlü komedyenin yaklaşık 20 bin TL harcadığı öğrenildi.

        4

        "ESKİLERDEN BİR ŞAKA..."

        Öte yandan Cem Yılmaz, son gösterisinde “Allah diyen Aslan” esprisine yer vermiş, aynı espriyi daha önce Doğu Demirkol’un kendi şovunda kullandığı ortaya çıkmıştı. Demirkol, o esprisini de sosyal medyadan “Eskilerden bir şaka...” notuyla paylaşmıştı.

        5

        "TAPULU MALIM DEĞİL!"

        Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, daha sonra bir alışveriş merkezinde görüntülenmişti.

        Muhabirlerle sohbet eden Demirkol, paylaşımıyla alakalı konuşmuştu. "Ben kendimi aklamak için paylaştım." diyen Doğu Demirkol, "Kesinlikle kötü bir amaçla o videoyu paylaşmadım. Bu espriyi herkes yapabilir, bu benim tapulu malım değil ama Cem ağabey gösterisinde yapınca, beni izlemeye gelenler de 'Cem Yılmaz’dan mı esinlendi?' demesin diye paylaştım. Ben Cem ağabeyden almadım espriyi, o benden aldı gibi bir algı için de paylaşmadım. Konuyu farklı işledik zaten. Bu espriyi ben yıllardır anlatıyorum yoksa Cem ağabeyden esinlenmedim. Cem ağabeyi severim, o bizim değerimiz." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "AYNI KONUYA DEĞİNDİĞİMİZ OLUYOR"

        Demirkol, gazetecilerin, "Komedyenler birbirinden esinleniyor mu?" sorusuna da yanıt vermişti. Ünlü isim, "Mutlaka izliyoruz birbirimizi. Gördüklerimiz ve başka konular üzerinden başka örneklerle aynı şeylere değindiğimiz oluyor." açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ