Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cem Yılmaz'ın yeni filminin galasına Defne Samyeli gelmedi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Galaya filmin oyuncuları; Cem Yılmaz, Can Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Necip Memili, Cemre Ebuzziya, Nilperi Şahinkaya, Umut Kurt, Cem Davran, Uraz Kaygılaroğlu, Bala Atabek, Alişan Uğur, Mehmet Küçükdurmaz ve yapımcı Muzaffer Yıldırım katıldı.

        Oyuncular, film gösterimi öncesinde davetlileri selamladı. ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’nın ardından Karakomik Filmler’in ikinci serisi ‘Deli’ ve ‘Emanet’, Ocak 2020’de vizyona girecek.

        2

        Galaya gelen isimler arasında; Fazıl Say-Ece Dağıstan, Yılmaz Erdoğan, Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, İdil-Mert Fırat, Demet Akbağ, Pervin Ersoy, Revna Demirören, Harun Tekin, Elif Mısırlı, Burcu Biricik-Emre Yetkin, Bade İşçil, Mehmet-Can Aslantuğ, Rana-Erol Tabanca, Şule Zorlu Cümbüş, İnci Aksoy, Mahsun Kırmızıgül-Ece Binay, Ahu Yağtu, Gupse Özay, Özge Özberk, Zeynep Bastık, Tanem Sivar-Edhem Dirvana, Pelin Akil-Anıl Altan, Leyla Alaton, Arzu Kaprol, Siren Ertan Kayalar-Ersin Kayalar, Alina Boz, Başak Parlak, Derya Uluğ gibi isimler katıldı.

        3

        DEFNE GELMEDİ, AHU GELDİ

        Komedyen Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Karakomik Filmler’ serisinin ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’nın galasına uzun bir süredir aşk yaşadığı Defne Samyeli’nin katılmadı dikkat çekerken eski eşi Ahu Yağtu, galada Cem Yılmaz’ı yalnız bırakmadı.

        4

        Tek başına katılan Ahu Yağtu, “Merakla beklediğim bir süreçti. Heyecanla bekliyorum. Epeydir hikayelerini dinliyordum. Şimdi artık gerçekleştiğini göreceğim” dedi.

        5

        "ÖZEL HAYATIMLA İLGİLİ KONUŞMAYALIM"

        Oyuncu Kaan Yıldırım galaya arkadaşları ile katıldı. Ezgi Eyüpoğlu ile 3 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Haziran ayında sonlandıran Kaan Yıldırım, Bodrum’da Demet Özdemir ile görüntülenince ayrılığın nedeninin ihanet olduğu iddia edilmişti.

        6

        Ezgi Eyüpoğlu’nun geçtiğimiz günlerde ayrılık açıklamasında “Yazılanların hiçbiri doğru değil. Bu ayrılığın arkasında dramatik bir hikâye yok. Birbirimize güzel bir şekilde veda ettik” demişti. Muhabirlerin eski eşinin yaptığı açıklamalar hakkında sorularına Kaan Yıldırım, “Özel hayatımla ilgili konuşmayalım” dedi.

        7

        Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayan güzel oyuncu Duygu Sarışın galaya tek başına katıldı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu, “Tek biletle iki film izleme gibi bir şey var o yüzden çok enteresan bir şey” dedi. Sevgilisi Çağatay Ulusoy, ile ilgili soruları cevapsız bıraktı.

        8

        Mahsun Kırmızıgül galaya eşi Ece Binay ile birlikte katıldı. Cem Yılmaz’a başarılar dileyen Kırmızıgül, “Bu yılın başında bu film vizyona girecekti. Ocak ayında Şubat ayında Şahan girdi, Mart ayında bizim 'Mucize'miz girecekti ama ertelemek zorunda kaldık. Sevgili Cem’e ve ekibine başarılar diliyorum. İki filmin bir arada olması farklı” dedi. Filmlerden zarar ettiği için 13 yıl sonra müziğe geri döneceği haberlerine Mahsun Kırmızıgül, “Benim filmlerimin hepsi çok iş yaptı. Yılın en çok sevilen, yılın en çok izlenen filmleri oldu. Sadece son filmin 750 bin yaptı. Filmlerden zarar etmedim. Filmleri çekerken maddi anlamda bir kaygı yaşamıyorum. Kaygım olsa film çekmez sahnede olurdum” dedi.

        9

        "YAZDAN BERİ ARKADAŞIZ"

        Oyuncu Bade İşçil galaya tek başına katıldı. Siyah transparan kıyafetiyle dikkat çeken Bade İşçil, adının aşk dedikodularına karıştığı ‘Çukur’ dizisinin yakışıklı oyuncusu Kubilay Aka ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yok öyle bir şey yok. Arkadaşız diye açıklama yaptım. Yazdan beri arkadaşız” dedi.

        10

        "EVLİLİK ŞU ANDA ÇOK ERKEN"

        Minik Serçe lakaplı şarkıcı Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Özer ile aşk yaşayan oyuncu Alina Boz, galaya tek başına katıldı. Sevgilisi Mithatcan Özer ile ilişkisinin güzel gittiğini söyleyen oyuncu evlilik için erken olduğunu söyledi. Alina Boz, “Her şey çok güzel gidiyor. Evlilik varsa duyarsınız şu anda çok erken” dedi.

        11

        Emre Yetkin-Burcu Biricik

        12

        Ceza