Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ceren Moray annesi Hülya Moray ile alışverişte - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Ceren Moray, Etiler'deki bir alışveriş merkezindeydi. Mağazaları dolaşan oyuncu, annesi Hülya Moray ile birlikte eczaneden çıkarken görüntülendi. Ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Moray, "Annemle birlikte gezmeye çıktık" dedi.

        2

        "HASTALIKLARDAN KORUNMAYA ÇALIŞIYORUZ"

        Ceren Moray, ardından yılbaşında sevgilisi Doğu Orcan ile geçirdiği Alaçatı tatili hakkında, "Güzel geçti, kış geldi. Hastalıklardan da kendimizi korumaya çalışıyoruz. Bir yandan da iş bakıyorum. Her şey yolunda" ifadelerini kullandı. Moray, röportajını tamamlasından sonra muhabirlere teşekkür ederek, annesiyle birlikte oradan ayrıldı.

        3

        Ceren Moray, 2019 yılında annesi Hülya Moray ve babası Celal Moray ile birlikte çekilen bu fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Oyuncu, gönderisine, "Dünya tam olarak bu çocukların etrafında dönüyor be... Öncelikle bugün, ortadaki tatlı adam 67 yaşına girdi. Çatlayın a dostlar! 34 senesinde bana nasip oldu babalığı bu neşe pınarının, sonrasında pozu annem verdirdi, fotoğrafı dayım çekti, güldüren kocamdı, yaşasın aile..." notunu düşmüştü.