Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ceyda Düvenci'den oğluna doğum günü paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 2015 yılında sade bir tören ile nikah masasına oturdu. Çiftin oğulları Ali, 2017'de dünyaya gelmişti.

        2

        Düvenci ve Şakrak'ın oğlu bugün 3 yaşına bastı. Instagram hesabından sık sık aile pozlarını yayınlayan Düvenci, bu kez Ali'nin fotoğraflarını paylaşarak oğlunun doğum gününü kutladı.

        3

        "GÜN IŞIĞIM, İYİ Kİ DOĞDUN"

        Oyuncu, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

        Gün ışığım, saçının buklesinden ayak parmağının ucuna sevgi, aşk, vicdan, merhamet, enerji, komiklik, duygu, haylazlık, muzurluk, ışık, huzur, bereket saçan oğlum, iyi ki doğdun.

        4

        "HER HUYUNU ÇOK SEVİYORUM"

        İyi ki sen oldun. Evin içinde dolaşırken bize bakıp dediğin gibi; Şükür olsun. 3 yaşındasın artık. Dolu dolu 3... sağlığın daim olsun oğlum, çok eğlen, çok oyna, çocukluğunu doyasıya yaşa, seni sen yapan her duygunu, her huyunu çok seviyorum.

        5

        Öte yandan sosyal medya hesabından hayatından kesitler yayınlayan oyuncu Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde gülümsemenin önemine değinmişti.

        6

        Çok gülümsemek gerek, olan bitenlere rağmen. Gülümsemek için sebep bulabiliriz hayatın içinde. Her nefessiz kaldığımız anda bile sebep var. Üç ayı geçti evdeyiz.

        Yorgun, endişeli, gelecekten ara ara kaygılı, takatsiz, sabırsız olduğum kadar dingin, umutlu, mutlu, şükür dolu, çalışkan, aşık, sağlıklı, enerjik ve iyi hissediyorum. Hepsi bir arada olur, oluyormuş. İnsan olmak bu bence... Çok güzel bir hafta olsun. Gülümsemeye hep niyet ettiğiniz, şükürlerinize sarıldığınız...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ