Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ceyda Okay'dan Coşkun Sabah açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Ceyda Okay, eski eşi Coşkun Sabah ile biten evliliği hakkında açıklamalarda bulundu. Okay, "Ayrılık kararını verirken zorlandım. Onun bana ihtiyacı olursa iyi ya da kötü günde yanında olurum" ifadelerini kullandı.

        2

        İşte Okay'ın açıklamaları:

        3

        - O dönemde dizi falan yoktu. Bu işleri çok da yapma taraftarı değildim. İşim hazırdı. Turizm okudum . Şirkete girecektim. Coşkun Bey ile 1994 yılında havalimanında tanıştık.

        4

        - O zamanlar bir ürünün tanıtımını yapıyorduk. O ürünle ilgilendi. Satın aldı. Aklına yazmış herhalde beni. Numara istedik, ben vermedim. Arkadaşım verdi. Sonra klip çekeceğini söyledi.

        5

        - Tanıştık, sonra klip çektik. Arada telefonlaşıyorduk. Ben paramı almak için ofise gittiğimde bana ‘rüyamda evlendiğimizi gördüm’ demişti. İnanmamıştım. Demek ki gerçekten görmüş. İyi ki evlenmişiz. Çok güzel iki kızımız oldu.

        6

        - Zaten 6 ay içerisinde evlendik. Çok fazla bir flört dönemimiz olmadı.

        7

        - ‘Hayatımda her şey var ama sevgi eksik. En seni çok sevdim. Benimle evlenir misin?’ dedi.

        8

        - Ben 21 yaşındaydım. Coşkun Bey 45 yaşındaydı. Benim babam ben 2 yaşındayken vefat etti. Hem eş, hem baba, hem sevgili dedim. Evlendik. 19 yıl iyisiyle kötüsüyle evliliğimiz devam etti.

        9

        - 19 yıl her şey güllük gülistanlık değildi. Bizim de sıkıntılarımız oluyordu. Bazen çıkmaza giriyorsunuz, orta yol bulamıyorsunuz. Devam ederse iki çocuğa zarar verecek. ‘Bitmeli’ diyorsunuz ve noktayı koyuyorsunuz.

        16

        - Benim yarı ömrüm Coşkun Bey ile geçti. O güzellikler aklıma gelince gözüm doluyor. Belki de bu durum babasız büyümemden kaynaklıdır.

        17

        - Coşkun Bey bir kez daha gelip ‘benimle evlenir misin’ dese olmaz herhalde… ‘Asla olmaz, kesinlikle’ demek istemiyorum. Ne olur, ne biter bilemem.

        18

        - Şuan daha iyiyiz. Arkadaşız, konuşabiliyoruz en azından. Büyük kızımız Londra’ya gitti. Beraber götürdük. 5 gün orada kaldık.

        19

        - Artık bekar bir insan. Evlenebilir de… Büyük kızıma da söylüyorum ‘Baban evlenebilir’ diye… Aynı şey benim için de geçerli.

        20

        - Gerçekten niyeti buysa, evlenmekse ‘başımızın üstünde yeri var o insanın’ deriz. Kızlarıma da ‘kabullenin’ derim. Ama niyeti başkaysa ve başka insanlar varsa yanında o zaman 2 tane aslan gibi kızı var, vay haline derim!

        21

        - Ayrılık kararını verirken zorlandım. Onun bana ihtiyacı olursa iyi ya da kötü günde yanında olurum.