Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Çılgın Sedat'tan Candan Erçetin'e: Sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok!
        1

        Geçtiğimiz haftalarda 'Çılgın Sedat' olarak bilinen Sedat Kapurtu'nun 3 katlı evinde yangın çıkmıştı. Ünlü şarkıcının evi, yangın sonrasında kullanılmaz hale gelmişti. Kapurtu, konuyla ilgili, "Bomba atsan bu kadar tahribat olmaz" ifadelerini kullanmıştı.

        2

        'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' adlı programa katılan 47 yaşındaki şarkıcı, yaşadıklarını anlattı.

        Zor günler geçirdiğini söyleyen Çılgın Sedat, üye olduğu Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin (MSG) başkanı Candan Erçetin'e kırgın olduğunu dile getirdi.

        3

        "BİZİM SİZİN GİBİ İNSANLARA İHTİYACIMIZ YOK!"

        Ünlü şarkıcı, meslektaşı için "Ben sizin üyenizim, 35 yıldır sahnedeyim. Bir başkan olarak beni ara 'Geçmiş olsun, bir ihtiyacın var mı?' diye sor. Siz benden sorumlusunuz insan bir arar. Bu tarz başkanlık yapacaksanız yapmayın, bizim sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok! Bana sanatçı olduğumu unutturdunuz. Beni üyelikten de atabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

        4

        "İSTİFA EDİN, GİDİN"

        Kapurtu, sözlerini "Hadi kurumun başkanlığını geç, bir sanatçı arkadaşına geçmiş olsun demez mi? Buradan sesleniyorum. Mümkün mertebe çok hızlı bir şekilde istifa edin gidin. Böyle yerlerde olmayın. Ben değil ama ben gibi binlerce insan... Kime ne faydanız var, ne yapıyorsunuz?" diye sürdürdü.

        5

        "HACİZ BORCUNU BEN ÜSTLENİYORUM"

        Demet Akalın ve Alişan, evinde yangın çıkan ve sonrasında borçluları tarafından icra gönderilen Çılgın Sedat'a destek olmuştu. Akalın, sanatçının tüm icra borcunu üstlendiğini ifade etmişti.

        Çılgın Sedat’a bu zor günlerinde haciz gönderildiğini öğrenen Demet Akalın, "Şöyle bir zamanda haciz gönderiyorlar… Bir kere o haciz borcu bende. Demet Akalın olarak onu üstleniyorum. Sen onu hiç düşünme, ben ona o parayı göndereceğim. Biz Alişan’la senin bütün evinin eşyalarını alacağız. Pandemi dönemindeyiz. Bunun ayıbı yok" demişti.

        6

        "DARDAN ÇOK İYİ ANLARIM"

        208 yılında eski eşi Okan Kurt’un borçlarından dolayı evine haciz gelen Demet Akalın, konuyla ilgili şunları da söylemişti:

        Benim evime haciz geldiğinde ben de iki tane koltukla kalmıştım. Yanımda sadece bir iki arkadaşım vardı. Ben o durumun ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Dardan çok iyi anlarım. Bakmayın böyle görgüsüz gibi gözüktüğüme. Ben onları çok iyi anlıyorum.

        7

        "ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN"

        Sedat Kapurtu, yaptığı açıklamada, "Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Evden uzakken böyle bir şey yaşamak, çoluğunun çocuğunun, eşinin yanında olamamak, onlara birden müdahale edememek çok kötü. Belki 'ben burada olsaydım böyle olmayacaktı' diyorsun. Ama tabii ki Allah'ın takdiri. Ailemde hiçbir şey yok. Hepsi yerine gelir, hepsi tekrardan alınır. Kolay değil tabii ki çok zor" demişti.

        8

        "BOMBA ATSAN BU KADAR TAHRİBAT OLMAZ"

        Çılgın Sedat, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Bomba atsan bu kadar olmaz tahribat diyorsun. Sözün bittiği yer. Zaten 11-12 aydır sıkıntılı süreçteyiz koronadan dolayı. Hiç kimse çalışmıyor benim gibi binlerce yüzlerce insan var. Allah kimsenin evine böyle ateş düşürmesin. Nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama yıllarca insan ekmiştim. Ektiğim insanlar dahil ekmediklerim bile tek tek ulaşmaya çalışıyorlar. Bütün sanatçı arkadaşlarım aradı. Çok kişi geldi. Siz gelmeden önce Mehmet Ali Erbil aradı beni.

        9

        SİNİR KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

        Yangın haberini alır almaz olay yerine gelen Çılgın Sedat, serebral palsi hastası oğlu Siraç ve ailesini göremeyince sinir krizi geçirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ