Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Cristiano Ronaldo transferi sonuçlanıyor! 2 yıl için 500 milyon euro... - Spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Manchester United'la olaylı bir sürecin ardından yollarını ayıran Cristiano Ronaldo'nun yeni durağı Suudi Arabistan oluyor.

        2

        İspanya'da yayın yapan Marca'nın haberine göre Portekizli futbolcu, 1 Ocak 2023'ten itibaren Al-Nassr'ın futbolcusu olacak.

        3

        Marca'nın aktardığına göre bu anlaşmayla Portekizli futbolcu, dünyanın en yüksek yıllık ücret kazanan sporcusu olacak.

        4

        Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'a maliyetinin yıllık 200 milyon Euro'ya yakın bir meblağ olacağı belirtildi.

        5

        Haberde, Ronaldo'ya verilecek yıllık 200 milyon Euro'nun içinde maaş ve reklam anlaşmalarının dahil olduğu öne sürüldü.

        6

        Fransız teknik direktör Rudi Garcia'nın teknik direktörü olduğu El Nassr'ın Suudi Arabistan ligindeki en büyük rakibinin son şampiyon El Hilal olduğu belirtildi.

        7

        Yılın futbolcusuna verilen ödüllerden Altın Top'a (Ballon d'Or) 5, FIFA En İyi'yi ise 2 defa layık görülen Ronaldo, Piers Morgan Sansürsüz programında, Erik ten Hag'ın da aralarında bulunduğu birkaç kişinin kendisini Manchester United'dan göndermeye çalıştığını ve ihanete uğramış hissettiğini söylemişti.

        8

        Manchester United'daki ilk döneminde (2003-2009) bir UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 de Premier Lig kupası kazanan Ronaldo, teknik direktör Erik ten Hag yönetimindeki takımda ilk 11'e girmekte zorlanıyordu.

        9

        Manchester United'dan yapılan ayrılık açıklamasında, Manchester United formasıyla 346 maçta 145 gol atan Ronaldo'ya, takıma katkısından dolayı teşekkür edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ