Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nu kabul etti

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul, 35 dakika sürdü. Görüşmede Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de bulundu.

        Basına kapalı gerçekleştirilen kabul, 35 dakika sürdü.

        YARGININ SORUNLARI VE TALEPLERİ DİLE GETİRİLDİ

        Kabulde TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nun yargıdaki sorunlar ve buna bağlı olarak talepleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilettiği bildirildi.

        CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BBP LİDERİNİ KABUL ETTİ

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi kabul etti. Görüşmede BBP'nin İstanbul seçimlerindeki tavrı da değerlendirildi. Destici'nin 'BBP'nin tutumuyla ilgili olarak"16 Nisan, 15 Temmuz, 24 Haziran ve 31 Mart'ta nerede durduysak orada duruyoruz" dediği öğrenildi. Destici ayrıca önümüzdeki Cumartesi günü partisinin MKYK toplantısının ardından İstanbul seçimleriyle ilgili aldıkları kararı kamuoyuna açıklayacaklarını kaydetti.

        "ÖCALAN'IN AVUKATLARIYLA GÖRÜŞMESİ KANDİL'LE GÖRÜŞMESİ DEMEKTİR"

        BBP Genel Başkanı Destici, kabul sonrasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden ayrılırken gazetecilere şu açıklamayı yaptı: "İmralı canisiyle, bebek katiliyle avukatlarının görüştürülmesi var. Bazıları bunu İstanbul seçimleriyle ilgili yorumladı. Ben bunun böyle olmadığını biliyorum. Ama yine de doğru bulmuyorum. Avukatlarıyla görüşmesi demek Kandil'le, PKK'yla, YPG', PYD ile görüşmesi demek. Bunu onaylamıyorum. Bazıları geçmişte çözüm sürecinde yaşananları yeniden yaşatmak istiyorlar. Bunun hiçbir faydası değil tam tersine zararı olduğunu düşünüyorum".

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ