Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Damla Ersubaşı'dan takipçisine şoke eden küfürlü yanıt! Mustafa Can Keser kimdir? - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile dünyaevine girdi. Çiftin ilk kızları Zehra 2017 yılında, ikinci kızları Zeynep Nisa ise bir ay önce dünyaya geldi.

        2

        İHANET İDDİASI

        Çift, geçtiğimiz günlerde ihanet haberleriyle gündemde yerini aldı. Mustafa Can Keser'in gece kulübünde bir kadınla yakınlaştığı iddia edildi.

        3

        "HABERLER GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

        Keser, çıkan haberlerin ardından şu açıklamayı yaptı:

        Haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sahibi olduğum gece kulübünde sarhoş bir bayan müşteri bir şeyler söylemeye çalışırken görüntüm alınıp, sanki eşini aldatıyormuş gibi bir boyut verilerek tüm medya organlarına servis edilmiştir.

        4

        BUZLAR ERİDİ

        Eşinin açıklamasından sonra Ersubaşı da konuyla ilgili düşüncelerini ifade etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu, "Kendisi açıklama yaptı. Konuşacak pek bir şey yok. Arada ben sinirlenince takipten çıkarım" diyerek barıştıklarını duyurdu.

        5

        Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan oyuncu, bu kez bir takipçisine verdiği küfürlü yanıtla gündeme geldi.

        6

        ŞOKE EDEN YANIT

        Takipçisinin mesajına, "Senin yedi sülaleni s.... ben de Damla değilim, bunu sakın unutma" yanıtını veren Ersubaşı, sevenlerinden tepki gördü.

        7

        Ersubaşı, gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Herkes üslubunun karşılığını alır" diyen oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

        8

        "HAMİLEYDİM ACIMADINIZ"

        Hamileydim acımadınız, lohusaydım acımazdınız... Sizi hiç ilgilendirmeyen bir konuda siz benim evliliğim hakkında yorum yapma hakkına sahipsiniz, eşime her türlü hakareti etme hakkına, küfretme hakkına sahipsiniz, hamile bir kadının psikolojisini alt üst etme hakkına sahipsiniz ama konuştuğunuz dilden benim size cevap vermeye hakkım yok! Kusura bakmayın, herkes üslubunun karşılığını alır. Herkes dönsün, kendine baksın önce. Sonra hakaret etme hakkı bulsun kendinde!

        9

        6,5 AYDA 41 KİLO VERMİŞTİ

        Ersubaşı, geçtiğimiz aylarda "90 kiloydum, yüzde 45 yağ oranı vardı. Son çarem ameliyat olmaktı. Ameliyat sonrası 6,5 ayda 41 kilo verdim. Bu süreçte öncesi ve sonrasında psikolojik destek aldım" açıklamasını yapmıştı.