Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Danla Bilic'i yıkan ölüm: Çok ani bıraktın beni - Magazin haberleri
        1

        Ünlü YouTuber Danla Bilic, 'Tatlıcı' lakaplı sevgilisi Berat Demir'le yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ardından kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yusuf Engin ile yeni bir birlikteliğe yelken açan Bilic'in, 'Patates' adlı kedisi hayatını kaybetti.

        2

        "ÇOK ANİ BIRAKTIN BENİ"

        Üzüntüsünü Instagram'dan paylaşan Danla Bilic, "Çok üzgünüm ama sana biraz kırgınım. Çok ani bıraktın beni. O kadar emindim ki poponu sallaya sallaya eve geri döneceğine. Klinikteki yatağında sana şakalar yaptım, göbeğini ısırdım, yine sinir ettim seni. Son olduğunu bir saniye bile hissetseydim eve döner miydim bugün? Bana hayatım boyunca unutamayacağım çok güzel bir sene yaşattın Patates. Seni gören herkes bilir ki; sen çok özel bir kedisin. İçimdeki acıyı, evdeki boşluğu anlatabileceğim daha fazla kelimem yok. Artık seni büyüten annenin, asıl sahibinin yanındasın. Umarım bana emanet edildiğin bu son yaşında seni mutlu edebilmişimdir. Seni çok seviyorum oğlum." ifadelerini kullandı. Takipçileri ise ünlü YouTuber'a destek mesajları yağdırdı.

        3

        "YUSUF'A 'AĞABEY' DİYORDUM"

        Öte yandan Bilic, meğerse sevgilisine önceden 'Ağabey' diyormuş. Ünlü YouTuber, konuyla ilgili Instagram hesabından gelen bir soruya, "Olur öyle şeyler, ben de Yusuf'a 'Ağabey' diyordum." yanıtını vermişti.

        4

        ESKİ VE YENİ SEVGİLİ AYNI KAREDE

        Yusuf Engin ile Poyraz Teoman'ın modacı Gülnur Güneş'in doğum günü partisine katıldığı ortaya çıkmıştı.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ