Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'ten bikinili poz! Sevgilisi Yusuf Engin ile tatilde... - Magazin haberleri
        1

        Mide ameliyatı ve estetik operasyonlar sonrası büyük bir değişim geçiren Danla Bilic, sevgilisi Yusuf Engin ile Marmaris'te tatil yapıyor.

        2

        Sosyal medya fenomeni yaz aylarının gelmesiyle güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Tatilden renkli karelerini paylaşan Bilic, bikinili fotoğrafını da takipçilerinin beğenisine sundu.

        3

        SEVGİLİSİ İKNA ETTİ

        Çift, geçtiğimiz günlerde de Bodrum Demirbükü Koyu'nda görüntülendi. Soluğu birlikte iskelede alan ikiliden Bilic, denize girmekte tereddüt etti.

        4

        Sevgilisinden önce denize giren Yusuf Engin, uzun süre Bilic'i ikna etmeye çalıştı.

        5

        DENİZDE ROMANTİZM

        Sonunda ikna olan Bilic, kendisini hem Bodrum'un mavi sularına hem de sevgilisinin kollarına bıraktı. Denizde romantik anlar yaşayan çift, birbirini öpücüklere boğarak, aşk tazeledi.

        6

        "ÖNCESİ-SONRASI FOTOĞRAFLARA ÜZÜLMÜYORUM"

        4 kez estetik ameliyat geçiren Bilic, "Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. İnsanlar 'Öncesi-sonrası' fotoğraflarımı yayınladığında hiç üzülmüyorum. Aksine 'Ne kadar doğru bir şey yapmışım!' diyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        7
        8
        9
        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ